Odesláno 15. září 2020 4 roky Používám emailovou adresu na serveru o2active.cz, bývalý quick.cz. V poštovním klientovi MS Office jsem měl nastavenu odchozí poštu smtp.upcmail.cz. nyní jsem po konzultaci s technickou podporou UPC (Vodafone) na jejich doporučení zadal server poskytovatele, smtp.o2active.cz, ale bohužel toto nefunguje, ani smtp.o2isp.cz, ani smtp.quick.cz. Dá se s tím něco udělat?
Odesláno 15. září 2020 4 roky Tady je návod na nastavení https://www.o2.cz/osobni/techzona-doplnkove-sluzby-adsl-vdsl-internet/113322-popis_serveru.html - - - - Praha
Odesláno 16. září 2020 4 roky před 14 hodinami, Evzen napsal: Jak konkretne se to nefungovani projevuje? Jak se asi projevuje nefungujici SMTP server...? 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. září 2020 4 roky Praveze ruzne. Nekdo si pod pojmem "nefunguje" predstavuje pouze to, ze se k nemu nejde pripojit (a i to se projevuje ruzne - bud vubec neexistuje dotycny hostname, nebo host sice existuje a je dostupny, ale odmitne pripojeni... a i to z ruznych duvodu)... a nekdo tim mysli treba, ze neposila maily (a to opet muze mit hromadu ruznych projevu). Staci?
Odesláno 16. září 2020 4 roky Mailovy klient (co je to MS Office - asi Outlook) vypise kod chyby, z ktorej sa da zistit viac.. osobne to tipujem na overenie (kedze ide z cudzej siete na O2 SMTP server), nehovoriac o roznych portoch podla protokolu (plaintext, TLS). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 17. září 2020 4 roky Presne tak. A prave proto jsem se ptal, jak konkretne se to "nefungovani" projevuje. Ale zda se, ze autor dotazu se stejne uz neozve...
Odesláno 20. září 2020 4 roky V 15. 9. 2020 v 20:55, marian.lozi napsal: Tady je návod na nastavení https://www.o2.cz/osobni/techzona-doplnkove-sluzby-adsl-vdsl-internet/113322-popis_serveru.html Díky za info, ani podle toho návodu to nejde
Odesláno 20. září 2020 4 roky Pouzit smtp.dkm.cz misto puvodniho upcmail jsi uz zkousel? Umoznuje odesilat postu ze vsech exUPC IP adres. Viz topic Ukončení doplňkových služeb.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.