Přejít na obsah

EPG


Návštěvník david3434

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Ahoj je tady někdo komu nefunguje EPG na klasickém STB (,CV-5000)nebo na nahrávacím STB (HD PVR Kaon KCF-B4003HCO)?Jedná se konkrétně o programy Barrandov,AXN,Všechny Filmboxy "mimo filmoxu HD",MGM,Universal,Očko atd.Já mám 2 STB Kaon KCF-SA700 a těchto kanálu mi to nejde.Tj.podívat se co třeba dáváj dnes večer,nebo zítra.V UPC podpoře mi řekli že to nejde ani u jednoho STB a tak to neni jejich chyba,ale chyba dodavatelu (barandova,axn atd.).Moc se mi to nezdá,protože do včera jsem s nima řešil že EPG nefungovalo u HBO,a když to po měsíci naběhlo,tak najednou zase zmizelo tam kde to do včera ještě šlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V UPC jsou v tomto směru podle mne úplně neschopní. A ať se pořád nevymlouvají, že to je chyba dodavatelů když tištěná periodika dokáží program na týden dopředu vytisknout - těm periodikám to přece musí posílat také v elektronické podobě a vytisknou ho (dokonce ještě s předstihem několika dnů). Technická podpora se Vás chtěla jenom co nejrychleji zbavit.

Hlavně že UPC nabízí spoustu zařízení které mají podporu nahrávání podle EPG na týden dopředu.

  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

Všiml jsem si nedávno, že když na EPG nejsou informace, nebo je dokonce uvedeno, že informace o programu chybí, stčí na dotyčný kanál přepnout a po několika sekundách se objeví program min na dva týdny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník david3434

Mipo,opravdu si myslíš že jsem tak hloupej že bych sem dával dotaz ařešil to s technickou podporou,kdyby to bylo tak jednoduché?Dokonce mi i UPC uznalo reklamaci na nefunkční EPG,ale náprava žádná.Prý to neuměj vyřešit a je to problém STB "konkrétně výrobce" a nějakého nevého Firmware.Už mě to dost štve člověk si platí filmové kanály(HBO,cinemax a td.) a ani neví co dávaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Já mám zkušenosti takové, že pokud se mi nezobrazí informace EPG, tak u Handanu stačí na příslušný kanál přepnout (ale poslední dobou se to dost zlepšilo a nemusím dělat ani to) a po pár sekundách EPG naběhne.

U Kaonu je to horší, tam někdy přepnout nestačí. Musím přepnout na kanál, u kterého chci EPG vidět, pak STB vypnout do stand-by a zase znova zapnout a na dotyčném programu to naběhne i s EPG. Uznávám, že pokud si chce člověk EPG prohlédnout nebo prostřednictvím něj naprogramovat nahrávání z více kanálů, tak je to dost nepohodlné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

Takže totéž, co jsem psal. Je pravda, že před nějakým časem to bylo mnohem horší, program se zobrazil jen u několika kanálů a na ostatní jsem musel přepínat. Teď se ukáže téměř u všech, ale jen programy na dva až tři dny. Teprve po přepnutí na některý kanál z příslušného muxu se ukáže program jeho kanálů až na dva týdny. Může to být ale zaviněno tím, že v TV používám CAM a STB používám jen na nahrávání pořadů, které momentálně nemohu sledovat a jinak je téměř stále vypnutý tj. ve standby modu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník
stačí na dotyčný kanál přepnout a po několika sekundách se objeví program min na dva týdny.

Tak to je blbost co píšeš. Programy se zobrazují maximálně pouze na týden dopředu, pokud tedy EPG zrovna funguje... :(

Bohužel, ani přepnutí na kanál není záruka, že se informace zobrazí. Často můžeš dělat co chceš, a stejně je to prd platný :twisted:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...