Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobry den,mam internet rychlosti 60 mb a roter Asus WL-520GC,ted jsem koupila novou tv LG na ktere by jsem chtela pres DLNA koukat na 3d filmy pres wifi,stary router pres wifi ne stiha a proto jsem rozhodla pro koupi novejsiho.Poradite ktery.Predem diky

Odesláno

čau,

ono je tady málo témat ohledně výběru routeru? :(

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

nezlob se,ale kazdy potrebuje router na neco jineho,do ted jsem s tim svym byla spokojena ale co jsem koupila tu tv tak musim router vymenit. Hledam router s wifi,aby filmy co pobezeji z pc do tv pres wifi se nesekali

Odesláno

to co chceš, to umí každej obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu...

jestli ráda asus, tak RT-N56U je fajn :cool:

http://www.asus.com/Networking/RTN56U/

a jestli nemáš na ten 60Mb/s net nějakou extra výhodnou cenu, měla by sis to předělat na 120 Mb/s...

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

neumi kazdej,ta wifi nestiha a filmy v tv sekaj,podivam na ten co si nechal odkaz

Odesláno

ok, opravuju a doplňuju svoje původní tvrzení, změna zvýrazněna :cool:

to co chceš, to umí každej SOUČASNEJ obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu...

ten tvůj pamatuje ještě švédy na mostě :)

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

pamatuje mozna i vic ale zatim to na internet stacilo,ale na stremovani pres wifi ne,koukam ze mas ten co si mne nabidl,mas pres nej zapojenou i tv?

Odesláno

to nemám, naše televize sou možná ještě staršího data než tvůj současnej router, docela se divim, že ještě žijou :lol: ale kamarád ho má taky a ten snad takový vykopávky nemá...

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Jistě bych volil router, který bude mít shodný standard s novou TV, tzn. B/G/N více z toho beztak nevymáčkneš, ale může to být klíč. Tvůj současný router podporuje max. 54 Mb/s (g) a rychlost tvého připojení je 60 Mb/s, ovšem jen při naprosto optimálním signálu, takže oproti kabelu zcela jistě tratíš. Většinou si o takovém signálu lze jen nechat zdát. Lze tedy shrnout touto poučkou:

b = 11 Mb/s

g = 54 Mb/s

n = až 600 Mb/s

více: http://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

Každopádně bych se zaměřil na sílu signálu.

Osobně používám: http://www.zyxel.com/cz/cs/products_ser ... .shtml?t=p s naprosotu spokojeností, pokud ovšem nevyužiješ pásmo 5 GHz, lze využít i levnější varianty.

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech
Odesláno

Guli, napiš typ té televize ať víme co podporuje a co tedy vůbec má smysl kupovat, to tu místo prázdného tlachání mělo zaznít hned na začátku.

V případě toho n standardu je sice 600 Mbit/s max teoretická rychlost, ale celkově je to složitější, je tam několik úrovní a ne všechna zařízení podporují max rychlost, respektive těch max 600 Mbit nepodporuje žádné vyráběné zařízení, podporované rychlosti v dostupných zařízeních jsou 150, 300 a 450 Mbit/s. navíc ty rychlosti jsou těžce teoretické, reálně se dá dosáhnout max cca 30 - 40 %, tj. pro využití 60 Mbit/s internetu to chce aspoň zařízení s deklarovanými 300 Mbit/s, AP i klient.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague