January 5, 201411 yr Upc v Brne udelalo konecne dobrou sluzbu. Zarizeni se da odevzdat u pani Sykorove v Campus Square. Vybira to zadarmo. Vybiraci den ma vzdy v po stredu a patek.
January 5, 201411 yr Tak to je dobra zprava ale radeji ti jeste overim. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 5, 201411 yr Ok, zkusil jsem jim primo napsat , tak uvidime co odpovedi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 7, 201411 yr Upc v Brne udelalo konecne dobrou sluzbu. Zarizeni se da odevzdat u pani Sykorove v Campus Square. Vybira to zadarmo.Vybiraci den ma vzdy v po stredu a patek. Co jim taky jinýho zbylo, stačí si přečíst stanovisko ČTÚ o férových a neférových praktikách ze začátku tohoto roku.
January 8, 201411 yr Já bych zařízení žádné paní někde v Brně, kde UPC nemá oficiální pobočku do ruky nedal :-/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 8, 201411 yr Marek-26: příjde mi to, nebo opravdu troluješ? http://prodejni-mista.upc.cz/brno/prode ... pus-square je to prodejní místo, pobočka to sice není, ale UPC není firma, která by potřebovala pobočky po celé ČR, když zásahy a vše okolo řeší s externisty.
January 9, 201411 yr Netroluji. Ve VOP nic o odevzdání na nějakém prodejním místě není ani čárka. Prodejním místem je i Datart nebo PlaneoElektro. A upřímně bych nějakému prodavači prostě zapůjčené zařízení nedal. Odesláno z mého XT925 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 10, 201411 yr Posilal jsem 5.1.2014 mail primo do toho obchodu a dopoved zatim zadna. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 18, 201411 yr Tak dle odpovedi v poradne na Facebooku UPC, zapůjčené zařízení není možné odevzdat osobně na prodejním stánku. Je třeba jej zaslat na adresu našeho distribučního skladu (UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 288 02 Nymburk). Proto nikomu nedoporucuju ho nekde vracet osobne a kdyz uz tak urcite proti nejakemu potrvrzeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno