December 4, 201312 yr Ústí nad Labem - Krasné Březno ulice Keplerova Tak dnes od cca 14:00 nyní je 15:00 a výpadek zatím stále trvá ! Máme od UPC balíček TV a Internet, takže nejde nic, ani televize ani internet ! PS: toto píšu z mobilního telefonu čili přes mého mobilního operátora !
December 4, 201312 yr Taky Ústí, nejde od 14.10 ne+. Připojení ukazuje ok, ale nejde to. Změna dns na google 4x8 nepomáhá.
December 4, 201312 yr http://web.upc.cz/vypadky/ Vypadek je zrejme v celem Ústí nad Labem Nahlášeno od: 04.12.2013 07:55 Výpadek všech služeb. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Jedná se patrně o přerušený páteřní optický kabel. Naši technici pracují na lokalizaci závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Potíže s funkčností e-mailových schránek UPC - odesílání a přijímání elektronické pošty. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 4, 201312 yr Díky za informaci, na mobilu se mi blbě surfuje a hledá. Je divný ten čas nahlášení, mně net přestal jít ve 14.10 asi po 30 min.od zapnutí. Pitoný bylo, že se připojení tváří ok, nevěděl jsem, jestli nemám problém v os nebo něco se síťovkou. V Ústí vím o třech místech, kde se kope ve velkém. U pracáku, pod knih***ou a u Lidla v Doběticích.
December 4, 201312 yr No, ono je opravdu super, když vypadne TV a internet ve stejný čas zároveň, přijdu si jak v paleolitu. Šrámkova - přibližně od 14:30 přestalo všechno fungovat. Nemá někdo zkušenosti s délkou opravy? Doufám, že do 48h to je opět v provozu.
December 4, 201312 yr Díky, tak alespoň tak, snad zase zítra nějakej šikula neodřízne půlku Ústí od internetu.
December 4, 201312 yr Hmm, tak to tak vypadá že v tom Ústí snad opravdu někdo překopl ten optický kabel ! Ale je stejně divný že výpadek byl nahlášený již kolem 8:00 ráno, a přitom mě to přestalo fungovat až po 14:00 ! Dneska jsem byl celý den doma a v pohodě to šlo a od té druhé hodiny konec a doteď nic ! Tak teda dobrou no Ještě že mám toho mobila, ale už mi pomalu dochází fup Ještě taková vsuvka tchýně má od UPC pevnou linku a ta samozřejmě také nejde, takže kdyby se nedej bože něco stalo tak by si ani nezavolala záchranku ! Naštěstí má i mobilní telefon.