Odesláno 30. prosince 2013 12 let taky dobrej a kdyz sis dal obed musel sis dat kafe ? Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Odesláno 30. prosince 2013 12 let Já tam bydlel u známých a u nich jsem i měl zajištěné jídlo. Ale byl jsem tam na vycházce v Užhorodě, prohlížel jsem si bývalou guvernérskou čtvrť Malé Galago (oni tomu říkají užhorodské Dejvice) a obdivoval a pátral po stavbách, které se tam vystavěly za časů, kdy nám Podkarpatská Rus patřila. A stavěli tam známí českoslovenští architekti. No a tak jsem si při té procházce sedl do restaurantu, že si dám kávu. No, tak to nešlo. bez jídla žádnou kávu. A protože jsem ještě nebyl po obědě, tak jsem ochutnal tamní menu a dal si pak tu vytouženou kávu. Když sem to vyprávěl známým, tak mi sdělili, že to je běžná praxe. Ono těch "běžných" různých praxí je tam více - ale to je na román Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 30. prosince 2013 12 let Proč chodit tak daleko, vždyť i u nás bývalo docela běžné, že Pivo podáváme pouze k jídlu ... Jiný kraj, jiný mrav
Odesláno 30. prosince 2013 12 let Přišel jsi večer (nebo pozdě odpoledne) a měl si ho i bez jídla. 15 let sem bydlel v Mostě naproti restauraci Severka - vím velmi přesně, jak fungovalo ono: Pivo podáváme pouze k jídlu. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 30. prosince 2013 12 let Ivo, vzpamatuj(me) se, nejsi "doma", tady ty offtopic příspěvky nemůžeš jednoduše smazat nebo přesunout. Byla by to jistě zajímavá diskuze, ale bohužel, k Film Europe Channel HD má poněkud daleko (já ostatně taky).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.