Posted October 27, 200519 yr Dnes jsem se čirou náhodou podíval opět na muj.karneval.cz a zjistil jsem, že Karneval nabízí živé vysílání Big Brother Live (uvídíte to hned při nalogovaní -> přibyla jedna kategorie). Po kliknutí se vám objeví hláška: Žádám o přidělení kódu pro bezplatný třídenní přístup k živému vysílání Big Brother Live Zmáčknete odeslat a nyní se vám vypíše následující věta, obsahující i kod: Přístupový kód Vám byl zaslán na Vaši e-mailovou adresu a je: xxxxxxxxx (kde xxx... je vygenerovaný kod, potřebný k použití této novinky) Teď se mrkněte na mail a pokračujte dále! Další novinkou je nová položka Služby (v kategorii Internet), kde si můžete momentálně přiobjednat pouze navýšení datového limitu. Doufejme, že Karneval doplní tuto kategorii i např. přikoupením veřejné, či neveřejné IP, atd.
October 27, 200519 yr V souvislosti s timto jsem zaslechl ze na Promokanale by melo bezet Live vysilani VyVolenych, je ale mozne ze namisto toho nakonec muzeme pres internet koukat na Big Brothera Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 28, 200519 yr Tak jsem se také podíval na http://muj.karneval.cz/home/ ale mám tam pořád jen ty dvě položky a nic navíc - lokalita Bohosudov.
October 28, 200519 yr tak to me celkem mrzi, ze tam micto vyvolenych dali ty figuryny z BB. Na to se koukat nebudu ani "zadarmo". Skoda.
November 2, 200519 yr nechal sem si poslat kod predevcirem (31.10.) a licenci mam jen do 3.11. Jakto?
November 2, 200519 yr nechal sem si poslat kod predevcirem (31.10.) a licenci mam jen do 3.11. Jakto? Kód, který posílá Karneval je platný pouze 72 hodin.
November 2, 200519 yr Ten kod si lze nechat zaslat pouze 1x nebo opakovane ?, protoze ta nabidka po prvnim zaslani zmizela. Mimoto me ty Live videa stejne nejedou, vzdy to na me vyhodi nejakou chybovou hlasku, ale cert to vem BB je stejne onicem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno