technik Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 Jak jsem napsal, měřící přístroje bohužel nazaznamenaly žádné problémy, takže se tento problém začal sbírat jako postupně se zvětšující oblast. Takže to třeba začalo jako problém v Mělníce, pak i v Praze. To mohou být problémy lokálního typu .... Následně se to rozšířilo o Ostravu a další města. Dále se to objevilo jako problém ČT1 HD, pak se to rozšířilo na ČT2 HD + ČT4 HD (vše 1 MUX), dále si někdo začal stěžovat na Nova Sport HD (jiný MUX) - četnost poruchy 1 - 2x za hodinu. Opravdu ideální pro hledání poruch No jsem rád že jsme to našli a snad už bude klid Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 V každém případě díky za vyřešení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2014 Sdílet Odesláno 6. března 2014 Lokalita Ostrava - porad kosticky, programy Nova HD, Nva Sport HD a Prima HD, chvili po zapnuti setobxu to hraje dobre ale postupem case se obraz stale zhorsuje a zhorsuje, az se na to neda divat, nejvic me stve ta Nova Sport HD, protoze o vikendu se hraje ctvrtfinale FA Cupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. března 2014 Sdílet Odesláno 6. března 2014 Tak to uz bude spis lokalni problem nekde u tebe. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 6. března 2014 Sdílet Odesláno 6. března 2014 nene, včera v lokalitě Zlín rovněž kostičkování. Ale subjektivně jiné, než v předchozích dnech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DejF Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Zajímavé ... mám HD PVR cca 3 roky a nezakostičkoval mi ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Zajímavé ... mám HD PVR cca 3 roky a nezakostičkoval mi ani jednou Ani po připojení k TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DejF Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 ne ani po připojení k TV ;oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2014 Sdílet Odesláno 8. března 2014 Tak dneska Nova Sport HD pri zapase FA Cupu ani jednou nezakostickovala, zadne cachry se setoboxem ani kabelama jsem nedelal, zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2014 Sdílet Odesláno 9. března 2014 Nedele a opet kostickujeme a kostickujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.