Návštěvník Jakub Duha Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 Zdravim. Chtel bych se optat, jak ma vypadat antenni kabel pro pripojeni TV, jedna se mi o koncovku co vstupuje do televize. Mám v ní 2 vstupy, bud sroubovaci, tim jsem driv pripojoval satelit, a nebo takovy ten klasicky kulaty, co je i na krabici na zdi. Televize ma v sobe DVB-T tuner. A tv balicek mame UPC MINI, co je dodavan k internetu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 nejdriv bych zjistil zda ma televize DVB-C nebo pouze DVB-T tuner, ale pripojeni je v obou pripadech pres klasicky IEC konektor "sameček" sroubovaci F konektor je pouze pro pripojeni satelitu pro DVB-S tuner Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. září 2013 Sdílet Odesláno 26. září 2013 No vzhledem k tomu, ze ma jen TV nabidku Mini, tak mu bude stacit jen DVB-T, v DVB-C by toho volne naladil jeste mene. Takze kup kabel s tim kulatym IEC konektorem, ale pozor na levny sunty, ja osobne bych ani hotovy kabel s koncovkami nekoupil, protoze budto jsou levny a je ponich prd, protoz maji slabe stineni, nebo jsou naopak predrazeny, proto je nejlepsi volba kouit samostatny kvalitni kabel a k nemu konektory. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jakub Duha Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 Diky moc, nemate prosim nejakej tip odkud vzit kabel v praze?? netusim jaky parametry by mel mit.. delku potrebuji cca 5 metru, ale budu ho muset vest na hrane koberce, takze bych potreboval aby byl cerny ci modry. Hotovy reseni jsem nasel, ale je to tak kolem 250,- za tech 5m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 treba GES Electronic maj tam i cerny koax http://www.ges.cz/cz/kabely-konektory/k ... /SCQ3.html anebo hotovy reseni kvalitatitne na urovni http://www.ges.cz/cz/kabely-konektory/k ... /SCP3.html Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 Diky moc, nemate prosim nejakej tip odkud vzit kabel v praze?? netusim jaky parametry by mel mit.. delku potrebuji cca 5 metru, ale budu ho muset vest na hrane koberce, takze bych potreboval aby byl cerny ci modry. Hotovy reseni jsem nasel, ale je to tak kolem 250,- za tech 5m Belden H125 se dělá v černé barvě a je kvalitní. Cena kolem 15Kč za metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.