Posted July 2, 20204 yr Dobrý večer, minimálně od nové verze mi nefunguje aplikace, standardní hláška je "Není možno se připojit k serveru UPC. Zkontrolujte nastavení připojení k internetu." Po odinstalaci a opětovné instalaci mohu vybrat pouze zemi, potvrdit ji a pak už zase tato chybová hláška. Na jiných zařízeních mi aplikace funguje jak má. Můžete mi s tím pomoc? Díky
July 2, 20204 yr Dobrý večer, stáhněte si starší verzi aplikace. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 10, 20204 yr Dobrý den, pravděpodobně přístí týden by měla být vydána nová verze Horizon Go, která bude funkční i na Androidu verze 5.1.x Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 10, 20204 yr Koukám, že VF jde s dobou a nepochybně už vývojáři pracují na podpoře Androidu 4, 3 a 2 (nebo i 1?) :D - - - - -
July 10, 20204 yr Až na to, že na tomhle žádný vývojář z VF nedělá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 10, 20204 yr Horizon Go poskytuje zákazníkům kdo? VF. A jestli tu appku tedy dělá nějaká externí firma nebo si ji VF dělá sám, je vcelku fuk. Šlo o to, že místo dívání se do budoucna se někdo zabývá dávno vyčichlou verzí Androidu z roku 2015. - - - - -
July 10, 20204 yr Horizon Go poskytuje klientům Liberty Global (dřívější majitel UPC). Stejně tak HBO GO neposkytuje zákazníkům VF. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 10, 20204 yr "SPECIFIKACE SLUŽBY HORIZON GO" hovoří jasně, tam o Liberty Global není ani zmínka a naopak je uvedený VF, takže není moc co řešit :) https://www.horizon.tv/cs_cz/specifikace-sluzby-horizon-go.html HBO Go - to je v pořádku. U této služby se sám registruji na webu HBO (hbogo.cz) - - - - -
July 10, 20204 yr Zaplatnazir za starsi verze Androidu. Cim novejsi, tim vic oklestena a tim min tam toho jde. Zlata verze 5.x, tam napr. neni zadny problem s nahravanim hovoru... protoze tam jeste nejsou oklesteny pristupovy prava k patricnym rozhranim. Vyssi verze Androidu uz povoli pristup jenom k mikrofonu, k internim rozhranim vubec. No to je fuk, to je offtopic.