Přejít na obsah

Nechápu proč to nejde po dobrém


Návštěvník bufalobil

Doporučené příspěvky

Návštěvník bufalobil

Tak znovu po roce řeším slevu u UPC. Od minula nám v baráku přibyl další poskytovatel internetu a to a1m.cz.Máme tedy UPC a Centrio a a1m. Včera mě navštívil obchodák z a1m a nabídl net 50/50 za 350(1 měsíc grátis). Jsem u UPC 13 let,vím jak to chodí, tak jsem jim napsal a dostalo se mi této odpovědi:

 

Dobrý den. Do konce července mám od vás 50% slevu na internet 30/1. Včera mě kontaktoval obchodní zástupce společnosti a1m.cz se svou nabídkou internetu po optické síti kterou máme nově v baráku nainstalovanou. Chci se tedy zeptat , jaké jsou možnosti prodloužení vámi poskytované slevy.Děkuji za odpověď ****

 

 

 

Vážený pane ****,

 

dovolte, abychom reagovali na Váš e-mail ze dne 12. 6. 2013.

 

Informujeme Vás, že v červenci loňského roku Vám byla poskytnuta mimořádná sleva na Fiber Power 30. Tato sleva byla poskytnuta s platností na 12 měsíců. Nyní po jejím ukončení Vám jsou tyto služby účtovány dle platného ceníku služeb.

 

Aktuální ceník přikládáme v příloze.

 

Dále doporučujeme věnovat pozornost aktuální nabídce zvýhodněných balíčků, kterou najdete na odkazu:

 

http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/.

 

Děkujeme Vám za pochopení.

 

S pozdravem a přáním příjemného dne

 

Lucie Pochmanová

operátor klientského centra

 

Nechápu jestli je ta ženská tak pitomá nebo tak odpovědět musí. Myslel jsem že se vyhnu posílání výpovědi poštou a že se se mnou UPC dohodne. Za těch 13 let jsem neměl jedinou opožděnou platbu.Modem mi za tu dobu vyměnili jednou.Takže ikdyž platím za 30/1 310 Kč tak si myslím, že pro ně nejsem prodělečný klient.Chtěl jsem se s nima dohodnout že budu pokračovat v placení stejné částky ale nyní na ně definitivně seru.Stejně jako jsem před měsícem poslal do análu po 14 letech Vodafone.

Prostě nechápu, že si u nás nikdo neváží dlouhodobých bezproblémových klientů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Já zase nechápu, proč někdo neustále vyžaduje slevu? Nebo stejně to funguje i v obchodě, na benzince apod., že se tam vyžaduje jiná, než ceníková, cena? :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radoslavcz

Elnc: Kdyby nenabízeli služby za částky, které nejsou v ceníku, také bych tomu nerozumněl. Jinak nevidím důvod nepožadovat tuto cenu také :)

Např. u telefonních operátorů to vedlo ke snížení cen. Proč platit více, když tu je možnost platit méně ?

xtonda: po 50% slevě je to 155 Kč/30Mbit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Když je možnost, tak ano. Ale jakákoliv sleva je zásadně nenároková a pokud není nadále poskytována, tak prostě není a je potřeba to brát jako fakt a ne se tomu divit nebo to dokonce považovat za něco abnormálního.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych řek, že týpek se tomu ani tak nediví, ale spíš mu to vadí, protože kvůli tomu bude muset psát, tisknout, podepisovat a obálkovat výpověď, kterou bude muset minimálně hodit do schránky, ale spíš s ní pude na poštu, kde bude možná muset stát frontu :)

ale divim se já, že místo 30/1 za 312 nevyužívá 50/50 za 350 :?

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník bufalobil

Nejsem blbej a je mi jasné, že sleva je nenároková. Každopádně tu slevu dostávám už 4 roky po sobě a už mi leze na nervy ten věčnej trapnej kolotoč.Já se divím,že mě nejsou schopni zobchodovat bez toho abych jim musel poslat výpověď.Přitom stačí aby se podívali na stránky a1m že nekecám. Jinak Centrio u nás není.Nějak mi to uniklo.Smlouvu s nima máme podepsanou asi půl ruku,ale kabely natažené pořád nejsou.Nesledoval jsem to protože mi sleva konči až na konci července. A1m jsme podepsali v dubnu a už je nataháno. Ulice Jažlovická. No nic dneska jsem poslal doporučenej za 26 kaček na UPC a prdím na ně. Měl jsem dobrou vůli u nich zůstat ikdyž je nabídky i se slevou horší ale prdím na ně. S touhle obchodní politikou stejně brzo zdechnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník bufalobil
Já zase nechápu, proč někdo neustále vyžaduje slevu? Nebo stejně to funguje i v obchodě, na benzince apod., že se tam vyžaduje jiná, než ceníková, cena? :shock:

 

 

No na benzince asi těžko,ale máš možnost si vybrat tam kde je dle tvého názoru levněji. V obchodě to samé.Každopádně tvůj příklad je úplně mimo. Spíš bych přirovnal k příkladu že chceš nějakou službu než zboží. Třeba vymalovat.Poptás dva malíře o kterých víš že to umí.Fanda nabídne za službu za litr. Pepa za 9kilo. Předpokládám že ty se budeš divit proč je Pepa tak levnej a přijde ti to divné a vezmeš Fandu. A pak jsou lidi jako já který prubnou Fandu že jim to Pepa nabídli za 5kilo ale že bych byl radši kdy to dělal on :D

A teď to základní kdo je divnej.Já nebo ty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...