Posted May 30, 20204 yr Nedávno jsem si nahrával detektivní seriál co končil po 23 hodině a po něm následovala ta kravina s Heidy Janků.A jen díky tomu jelikož vždy se nahraje ještě kus jiné věci protože nikdy nikde nazačnou a neskončí na čas nutí mě to zadávat pin.Vypnul jsem všade vše co šlo a týkkalo se omezení,ale pin to prostě chce pořád i když to vypnu a po chvíli pokračuji tak musím opět zadat pin.Nejde to nějak vypnot na trvalo??
May 30, 20204 yr Zřejmě máš špatně nastavené věkové omezení. Pokud máš malý HD mediabox, tak jdi do Nastavení, vyber Pin a rodičovský zámek a v Nastavení věku by mělo být VYP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 27, 20204 yr Mám tu cihlu a vyzkoušel jsem všechny možné nastavení a nic.Takže pokud budou vysílat pořady s přesahem do toho nesmyslu s heidy janků budu asi ten kod zadávat dokola.
June 27, 20204 yr Návod pro PIN kod: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/televize/HD-DVR-Mediabox/navody-a-nastaveni/navod-na-vypnuti-rodicovske-kontroly/ Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
August 10, 20204 yr No nepomáhá nic tohle mám nastavený dávno a stejně jakmile nahrává pořad,který přesahuje do pořadu s Heidy Janků musím dávat kod.Je to otravný,sleduji kriminálky a ty končí pokaždý takto takže zadávám kody vlastně pořád. Edited August 10, 20204 yr by PAVEL666