Odesláno 30. května 2020 4 roky Nedávno jsem si nahrával detektivní seriál co končil po 23 hodině a po něm následovala ta kravina s Heidy Janků.A jen díky tomu jelikož vždy se nahraje ještě kus jiné věci protože nikdy nikde nazačnou a neskončí na čas nutí mě to zadávat pin.Vypnul jsem všade vše co šlo a týkkalo se omezení,ale pin to prostě chce pořád i když to vypnu a po chvíli pokračuji tak musím opět zadat pin.Nejde to nějak vypnot na trvalo??
Odesláno 30. května 2020 4 roky Zřejmě máš špatně nastavené věkové omezení. Pokud máš malý HD mediabox, tak jdi do Nastavení, vyber Pin a rodičovský zámek a v Nastavení věku by mělo být VYP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. června 2020 4 roky Mám tu cihlu a vyzkoušel jsem všechny možné nastavení a nic.Takže pokud budou vysílat pořady s přesahem do toho nesmyslu s heidy janků budu asi ten kod zadávat dokola.
Odesláno 27. června 2020 4 roky Návod pro PIN kod: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/televize/HD-DVR-Mediabox/navody-a-nastaveni/navod-na-vypnuti-rodicovske-kontroly/ Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 10. srpna 2020 4 roky No nepomáhá nic tohle mám nastavený dávno a stejně jakmile nahrává pořad,který přesahuje do pořadu s Heidy Janků musím dávat kod.Je to otravný,sleduji kriminálky a ty končí pokaždý takto takže zadávám kody vlastně pořád. Upraveno 10. srpna 2020 4 roky uživatelem PAVEL666
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.