Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,

mám internet od UPC - asi nějakej starší tarif a zjistil jsem, že chytám kanály 21,22,23,24,25 ve standardu DVB-T,

ale nevím jestli je to legální - nebo pokud bych tuhle možnost neměl, tak by to bylo blokovaný?

Nebude to nelegální odběr?

Odesláno

Citace z odkazu: "přijímač s DVB-T tunerem ladíte na 21. kanále resp. frekvenci 471,25 MHz", což je ovšem frekvence Nosné obrazu u analogu. Je třeba ladit na 474 MHz

Odesláno

S naladěním není problém :D problém mám s otázkou legálnosti - aby jednou někdo nezaklepal na dveře - dneska se zavírá i za staženou mp3 ...

Podle toho odkazu by to měla být volná služba k "jakékoliv digitální službě" - platí to i pro internet? - tedy když mám internet > pak mám i DVB-T.

Není někde přehled datových toků? SD kanály se mně nezdály nějak lepší než "z antény" - je tam ovšem ČT Sport HD - bude hokej ...

Odesláno

Zadnej strach, to je vec UPC jestli si televizni nabidku zafitruje, nebo ne.

Dneska uz se fitry moc nepouzivaji a tak jede tv nabidka vetsinou i tem, co odebiraji jen internet.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Předpokládám tedy, že DVB-C je kódovaný, a tohle je takovej bonus, trochu neoficiálně ...

Odesláno

I v DVB-C jede par kanalu volne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Těch volných v DVB-C je docela dost, možná všechny, co jdou v DVB-T a jako bonus i Barrandov HD ( ale tam toho v nativu je opravdu zatím hodně málo )

Odesláno

A co k tomu člověk potřebuje, aby mohl chytat volné DVB-C?

BTW. škoda že nikde není seznam Mbps jednotlivých stanic

Odesláno

Je DVB-T od UPC aspoň kvalitnější než pozemní DVB-T? Myslím SD kanály - třeba Čt24

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague