Návštěvník Fred Odesláno 18. dubna 2013 Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Jaka je prosim prodleva, mezi vypovedi a zadosti o služby jako novy zakaznik? Priklad: Vypovim Internet -> zkonci vypovedni lhuta -> vratim modem -> pozadam o službu jako novy zakaznik přes stabilniinternet.cz? (televizní služby budu využívat stále) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. dubna 2013 Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 dotaz, jakej to má smysl? co třeba jenom přejít na nějakej balíček? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 18. dubna 2013 Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 smysl to ma asi v tom ze by chtel dostat nabidku za ceny jako novy zakaznik pres stabilniinternet.cz nebo tvzaba.cz kdyz budes na infolince dostatecne asertivni a podlouzis to nejakymi argumenty (letak ve schrance, nebo ze treba za lonsky rok zdrazili asi 5x) tak ti tu nabidku daji, alespon ja jsem to vyhadal Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. dubna 2013 Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 ale nevidim tam žádnou nabídku, která by za tohle stála teda kromě tý úplně nejnižší... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fred Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Presne o tu nejnizsi mi jde. 10/1 Mbitovy internet mi bohate staci. Navíc si to clovek nemusi hlidat a každý rok opakovat zadoneni o slevy... TV mam za 98,- s balickem zdarma napořád, tam si nestěžuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Pokud si o zřízení služby požádáš po ukončení předchozího smluvního vztahu, tak s tím žádný problém nebude. V praxi to pak znamená, že cca týden budeš bez internetu, což se ale dá vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 No nevim jak to pojde zkombinovat s tou tvoji slevou na TV, neni totiz mozne mit dve slevy soucasne, budto budes mit jednu slevu na vsechno dohromady , nebo jednu na net, nebo tv, ale ne na kazdou sluzbu zvlast. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 To je asi pravda. A co kdyby ten internet měla manželka? Nebo sestra? Ta by přece měla svou smlouvu a svou slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Nebo se vydávat za schizofrenika a chtít dvě smlouvy na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fred Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 No ta TV to neni sleva, to byla proste normalni nabidka od UPC co mi prisla mailem. Tehdy jsem mel od UPC jen internet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.