sodekcz Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 @Marek-26dobře, chápu. Pokud mi stránku nějaký antivir označí jako phishing a pokud má pravdu, případně mi nějakým klikáním na této nedobrovolně a nevyžádaně otevřené stránce hrozí zavirování počítače, pak něco není v pořádku. Něco jiného by bylo, kdybych něco hledal a sám si naklikal. Dovedu si představit, jaké problémy to může přinést "neznalým". Přijde mi to jako šmejdovské jednání, jak ze strany toho, kdo takovou stránku vyrobil a její distribuci si zaplatil, tak ze strany toho, při čtení jehož článku se mi nedobrovolně bez mého klikání otevřela. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol241 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 U mne a máti to vyskakuje tři dny na seznam.cz ale u nej.cz Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 @sodekczkdo nepoužívá nějakej blokátor takovejch svinstev, tak se nemůže divit, že se mu tyhle věci zobrazujou Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts