Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

v tuto chvíli testujeme program Country No. 1, ladíme poslední technické záležitosti ohledně HD programů od HBO, v jednání je dětský program Nick HD, Discovery ID Extra a TLC. V tuto chvíli však nemůžeme potvrdit žádný termín. O zařazení nových programů budeme včas informovat.

Katka, UPC Facebook tým

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak snad by si nenahradili lokalizovaný Extreme Sports nelokalizovaným Edge Sports... I když je v HD... Čekám, kdy konečně přidají ty novinky v SD - TLC, Crime and Investigation, Discovery ID Extra nebo třeba Viasat Nature... A pak dokumenty v HD - NG Wild, Travel a Viasat, nebo třeba i Discovery Science a ID Extra. Osobně by mi nevadil ani Sundance Channel. No a taky ty zpropadený HBO a Cinemaxy, že jo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že Extreme Sports zůstane. Není nejpopulárnější, ale není na tom úplně nejhůř. Lokalizace tam ale moc není, jen titulky. EDGE Sport HD se podle mě v nabídce objeví během léta, ale na půl roku/rok na zkušenou a pak se uvidí.

 

Ty dokumenty v SD (ID Xtra, TLC) budou, ale kdy přesně se neví. U C&I a Viasat Nature to není jisté. C&I je momentálně 50:50 a Viasat Nature spíš ne. Stejně to je s NG Wild HD a Travel Channel HD. Možná i proto, že kvalita SD verzí je slušná. Časem se asi nakonec objeví, ale nejsou prioritou. Viasat HD by stále být mohl, ale vypadá spíš na 2. polovinu roku.

 

HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD budou. To už je asi všem jasné. Je to v podstatě takové veřejné tajemství dá se říct :mrgreen: UPC ale pro ně musí připravit nový multiplex, aby ta kvalita byla aspoň trochu slušná a nebylo to jak na satelitu. Lidi furt píšou UPC, ale zapomínaj, že od podzimu do jara brzdilo spuštění těch stanic HBO, nikoliv UPC. Nebyly připravené. Teď už více méně (90%) jsou, takže je logické, že musí být zařazeny každou chvíli. Buďte rádi, že vůbec budou a že se na 99% cena balíčků kvůli nim měnit nebude. Je taky možné, že UPC čeká na doladění HBO GO a spustí ji s HD verzemi současně a proto to mírné zpoždění. Má to celkem logiku. Tak či onak, bylo mi slíbeno, že nejpozději v polovině června obojí bude.

 

Nickelodeon HD je pak pouze jedním ze tří dětských kanálů v HD kvalitě, které se letos objeví. Informovanější z vás si zbývající dva domyslí. U všech tří však platí, že dříve než v průběhu léta (spíše až na podzim) nebudou. Ani jeden z nich totiž není připravený.

 

Potom je tu ještě stanice Sport 1/2 HD, ale o té žádné informace nemám. Asi se nakonec objeví, ale nebude to hned (podobně jako Viasat HD).

 

Co se Novy týče, chyba je na obou stranách. Nicméně, všechny vyřazené stanice by se měly vrátit - spíše dříve, než později.

 

Málem bych zapomněl na Country No. 1, které si za zdržení může samo, protože nevysílá v plném režimu. UPC s ním ale počítá a až bude stanice ready, tak se taky objeví.

 

BTW, to, že se místo Animaxu objevila C8, jste zaregistrovali?

 

A Horizon, se stejnými ne-li lepšími funkcemi než má O2, bude koncem roku - jak už tu bylo několikrát řečeno. To, že to O2 má teď nic neznamená. Troufám si tvrdit, že to UPC bude mít, i přes infrastrukturální výhodu O2, ve výsledku lepší.

 

Takže asi tak to momentálně "pod pokličkou" vypadá. Doufám, že většina stěžovatelů se uklidní a dá pokoj. Nic proti, ale je to zbytečný skoro-spam. Je na co se těšit, buďme rádi za to co je a bude, a tím bych to zatím uzavřel.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Blaze
Tak snad by si nenahradili lokalizovaný Extreme Sports nelokalizovaným Edge Sports... I když je v HD... Čekám, kdy konečně přidají ty novinky v SD - TLC, Crime and Investigation, Discovery ID Extra nebo třeba Viasat Nature... A pak dokumenty v HD - NG Wild, Travel a Viasat, nebo třeba i Discovery Science a ID Extra. Osobně by mi nevadil ani Sundance Channel. No a taky ty zpropadený HBO a Cinemaxy, že jo :)
Já mám Travel Channel HD a NG Wild na satelitu a kvalita je opravdu prvotřídní.U Viasat HD je to horší protože Viasat HD je jen v 720p. Musíte zkrátka na UPC volat že chcete ten NG Wild HD a Travel Channel HD jinak nevím co na ně zabere.Ale UPC v jiných zemí jako třeba UPC Polsko,UPC Rumunsko,UPC Maďarsko ty mají v nabídce NG Wild HD a Travel Channel HD.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Musím reagovat na příspěvek od Jack_6428. Neber to ve zlém je to pouze konstatování a nic proti tobě :)

 

odcituji Tě- příspěvek ze dne 30.4.2014 : Příští, resp. ten další, týden se těch nových stanic konečně dočkáme...... měl jsi na mysli ty HBO a cinemaxi v HD... potom mi nějak nekoresponduje ten příspěvek co jsi napsal s tou polovinou června- mě to časově nějak nevychází. Potom jsi odcitoval některé programy co by mohli přijít... Jelikož jsem zákazníkem UPC předtím Karneval defacto od začátku tak vím jak je společnost UPC "pružná" a dokud nedojde k zařazení tak jsou to všechno spekulace a koneckonců i masový odchod uživatelů od UPC o něčem vypovídá. Zkrátka "lídr" kabelové televize jak se společnost UPC s tím honosí pořád něco slibuje, že bude, testuje a mezitím jí jaksi ujíždí vlak. Dále píšeš to s tím vyřazeným Nova Sport a těmi ostatními stanicemi v HD , že by se měli vrátit spíše dříve než později. Tak to jsi mě opravdu dostal, protože to je univerzální odpověd od různých Pavlů a Kačenek z poradny UPC tam taky pořád píšou.... je nám líto.... jednáme.... uvidíme.... testujeme... věříme, že se brzy vrátí. Mimochodem i ty nejmenší kabelovky z "dolní, horní" tyto stanice mají takže ač nerad tak musím konstatovat, že zákazníci UPC jsou rukojmími ve sporu Nova versus UPC o peníze.... No a ten závěr, mě tedy osobně jsi neuklidnil :)- buďme rádi, že alespoň někam uživatelé v sekci "Nové stanice" píší... i když uznávám, že ve většině případů je to spam, ale jinak tohle vlákno "nové stanice" by už bylo dlouho mrtvé a administrátor tohohle fóra by ho mohl přejmenovat na vlákno "Vyřazené stanice" ... no a konečně horizont na konci roku :) samo vedení UPC (mám tam známého) přiznává, že O2 je jaksi překvapilo a v téhle otázce jim taky ujel vlak... Takže dle mého názoru, když si to schrneme ... schválně píšu mého..... v nabídce televizního poskytovatele UPC silně, ale silně zaostává a jestli to takhle půjde dále tak řešení je jediné.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...