Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Přesně tak to si myslím i já.Když někdo získá PL za "balík peněz" tak na to bude chtít vydělat.Jedinou možností je nechat si kanál zaplatit a to UPC neudělá.A slovak sport zase nemůže dát svůj kanál za "hubičku",protože má určité náklady a to že se na něj bude koukat 500tisíc diváků je nezajímá,když na něm nebude reklama.Jedinou možnost co vidím je že by ho UPC získala a nabízela ho nějak samostatně za poplatek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník peno

Na všech sportovních kanálech je reklama a všechny jsou na ní více či méně závislé. Slovak Sport 2 nebude výjimkou. Jak jsem napsal, Premier League jim zaplatil Slovak Telekom a ten si teď diktuje podmínky distribuce na Slovensku. Proto ten kanál Skylinku vůbec nenabídli (alespoň to tvrdí Glisník). A proto se teď budou snažit dostat k co nejvíce českým kabelovým a IPTV operátorům, protože to je pro ně jediná šance na přežití. Pokud totiž nebudou mít co největší pokrytí v Česku, tak ti amatéři zkrachují ještě dřív, než jim vyprší kontrakt na Premier League.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Snažit se můžou, ale zase na druhou stranu - v kabelovce UPC nebyla PL ani v posledních letech a svět se kvůli tomu nezbláznil, takže když tam nebude i nadále, tak status quo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Svůj názor jsem napsal a uvidíme za pár dní.Každopádně souhlasím s "Elnc",že když nebude u UPC tak se taky nic nestane,prootže v podstatě kdo o ní vyloženě stojí tak teď bude možnost jí mít od O2.Ta má sice méně zákazníků,ale v podstatě větší pokrytí než kabel od UPC.Nemyslím si ale že by nějaké velké migrace nastaly.Když se chci kouknout na nějakej zápas PL tak se kouknu přes Net,a mě stejně poslední roky připadá atraktivnější Bundes liga,kterou vysílá EURO2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník peno

Souhlasím s tím, že nějaké velké migrace kvůli Premier League nebudou, což je právě věc, na kterou dojela Digi TV a proto se teď topí v dluzích. Ale mě je to taky jedno, já fotbal prakticky nesleduji. Mě teď víc irituje přesun KHL z Novy na Sport 1 a 2 a tedy z HD na SD. Snad UPC konečně zařadí ten Sport 2 HD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co myslíte tím IConcert s cz zvukem? IConcerts je přece hudební stanice, která vysílá koncerty. Takže co by tam mělo být česky?

Jinak pokud by tam ta stanice opravdu byla, tak bych u UPC zůstal. Jinak za 2 měsíce končím - cena je vysoká.

Jinak nevíte někdo, jak se dá zaplatit přístup na jejich internetovou stránku - poslech těch koncertů? Asi před rokem jsem si to na měsíc předplatil a poslouchal na počítači, teď už to nejde, pokud nemám tzv. chytrou televizi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem projížděl aplikaci HbbTV na kanálu UPC Expres. Když se podíváte do programu tak nabízejí Mezzo HD , iConcerts HD ,Investigation s cz.,Slovak Sport ,Auto motor sport HD,Jsou to asi novinky ,které nás čekají v Srpnu 2013.

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Pavle,i když bych byl rád,kdyby byla pravdo co píšeš tak např.u otázky na iConcetrs HD,byla včere na facebooku od UPc odpověd že tento program určitě nezařadí.Tak nevím.Docela skepticky jsem i u Slovak sportu 2,tím samozřejmě nevylučuju Slovak sport 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...