Návštěvník Retiree Odesláno 8. února 2013 Sdílet Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Pátek, 8. února 2013 Už delší dobu pozoruju krátkodobé (1 sec) výpadky či poruchy signálu v různých denních dobách, některé dny častěji, někdy žádné. Dnes od asi 17 h do teď velmi časté... Působí to dojmem nedokonalého-přerušovaného spoje spoje. Zaznamenal jsem to na muxu 1 (CT atd). Jelikož na fóru nejsou v poslední době podobné stížnosti soudím, že se jedná o lokální záležitost. Takže se ptám zejména pánů mipo a HaWe i ostatních v okolí, zda pozorují něco podobného. Pro zajímavost, z 2M2 přijatých je cca 1k5 ztracených paketů. Upraveno 9. února 2013 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 8. února 2013 Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak já jsem nic podobného nezaznamenal /Řetenice/. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 8. února 2013 Sdílet Odesláno 8. února 2013 Díky, zítra se poptám sousedů (naproti Božáku). Dnes to bylo dost patrné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nazghul Odesláno 8. února 2013 Sdílet Odesláno 8. února 2013 Přesně tohle dnes zaznamenávám při sledování CT24... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 8. února 2013 Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak odezvu z DC jsem nečekal, ale je to možné. Matně vzpomínám, že část DC byla jedna z posledních budovaných Karnevalem... Pokud se to potvrdí, mám asi hodinový záznam vžskytu chyb s přesnými časy. Teď koukám, že problém stále přetrvává (mux 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 9. února 2013 Sdílet Odesláno 9. února 2013 Potvrzuji taky včera večer kolem 22.00.hodin výpadky ČT 24. Lokality Most. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Newman81 Odesláno 12. února 2013 Sdílet Odesláno 12. února 2013 V Otrokovicích docházelo k výpadkům signálu na ČT24 včera kolem třetí hodiny odpoledne. Dnes pro změnu některé kanály hlásí úplnou ztrátu signálu (např. Eurosport HD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 12. února 2013 Sdílet Odesláno 12. února 2013 Pokračování tohoto vlákna je zatím bezpředmětné. Jednak jsem nedostal větší odezvu z blízkého okolí, jednak právě probíhá rekonfigurace sítě, takže krátkodobá přerušení mohou nastávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 26. března 2013 Sdílet Odesláno 26. března 2013 Tak dnes opět po delší době ve větší míře zaznamenávám od rána stejný problém. V intervalu několika sekund až desítek minut cca jednosekundové utlumení zvuku, někdy provázené rozpadem obrazu. Zaznamenáno pouze u muxu 1 na 410 MHz. U stejného muxu na 658 MHz žádný problém. Uvádím pouze pro zajímavost, protože příští týden mají být původní kmitočty Karnevalu vypnuty. Přesto dotaz na technika: Do jaké úrovně může dohledové centrum lokalizovat podobnou poruchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2013 Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 add dotaz an technika: pokud se jedná o jednotlivce tak vůbec, pouze v omezené míře technik na místě, u většího výpadku záleží na rozsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.