October 26, 20204 yr Mně vynechává zvuk jen přes reciever, při stereu to nedělá, taky se při tom malinko trhne obraz. dělá mi to na obou tv plazmách Panasonic s CA modulama pouze kanály DTX a Animal Planet
October 28, 20204 yr Author Já bych rád sledoval hlavně ID Discovery, ale nemám na to nervy. I dnes po pár minutách začnou problémy se zvukem! Na Discovery Science vše OK! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
October 29, 20204 yr Můžu potvrdit, že se mi toto také děje, přijde mi, že se to děje hlavně ve "večerní špičce", jestli to dává smysl... Prostě když jsem ležel nemocný a celý den sledoval Discovery, tak večer najednou problémy se zvukem. Televize Samsung řady "Q" s CA modulem a lokalita Praha 5. Edited October 29, 20204 yr by Neo_Moucha Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
November 4, 20204 yr Koukám, problém přetrvává. Obraz se zastavuje. Kde hledat problém? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
November 4, 20204 yr Jestli se seká a kostičkuje i obraz, tak bude problém ve špatném signálu, zkontroluj kabel mezi UPC zásuvkou a set-top-boxem nebo televizorem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 4, 20204 yr Author Jj zas je to delší dobu v čudu! Se signálem to nemá nic, to už jsem psal na začátku. Měl by to řešit Vodafone. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
November 4, 20204 yr Stejný problém, zasekávání zvuku i lehce obrazu, ne kostičkování, jen mikro záseky jak obrazu tak zvuku. Tento problém se objevuje již po několikáté. Pak sám zmizí a x měsíců to jede normálně. Tv Panasonic.
March 11, 20214 yr Programy jsou nefunkční,jenom černá obrazovka. Máte taky problémy??? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
March 11, 20214 yr Jestli myslíš Discovery tak ty mě jedou, v dvb-c. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno