Odesláno 19. prosince 2012 13 let Zdravím všechny. Bude tato stanice v nabídce UPC? Netvrdím podle programové nabídky že to bude zázrak,ale mi máme rádi hodně všeho! I programů!
Odesláno 21. prosince 2012 13 let Smíchov už je v DVB-T UPC. Ten novej DVB-T mux UPC už asi byl spuštěn ve všech lokalitách. Spolu sním se v DVB-T objevila i Pětka,Pohoda a Šlágr TV.
Odesláno 21. prosince 2012 13 let Ano je to tak, uz to bezi i v brne. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 21. prosince 2012 13 let Akorád mam na TV USB tuneru nějákej slabej signál přitom na DVD rekordéru je plnej signál u všech muxu.
Odesláno 21. prosince 2012 13 let Hlavní stanice Meziboří v Severní Čechy taky zapojený DVB-T MUX číslo 5 . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 21. prosince 2012 13 let Ano, opravdu to jede. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 10. února 2013 13 let Jede opravdu u UPC TV Smichov?Mam CA modul a nikde tento kanal nemohu najit.Lokalita Praha 11,televize Samsung.
Odesláno 10. února 2013 13 let Pokud používáš nodul tak chytáš DVBC, tam je vysílána s ruskými programy (Pervij kanal, Dom Kino, Muzyka, Vremja), naladěná předvolba by měla být někde úplně na konci, možná ji máš označenou jako rezerva. Já ji mám na 118 Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.