December 19, 201213 yr Zdravím všechny. Bude tato stanice v nabídce UPC? Netvrdím podle programové nabídky že to bude zázrak,ale mi máme rádi hodně všeho! I programů!
December 21, 201213 yr Smíchov už je v DVB-T UPC. Ten novej DVB-T mux UPC už asi byl spuštěn ve všech lokalitách. Spolu sním se v DVB-T objevila i Pětka,Pohoda a Šlágr TV.
December 21, 201213 yr Ano je to tak, uz to bezi i v brne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 21, 201213 yr Akorád mam na TV USB tuneru nějákej slabej signál přitom na DVD rekordéru je plnej signál u všech muxu.
December 21, 201213 yr Hlavní stanice Meziboří v Severní Čechy taky zapojený DVB-T MUX číslo 5 . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
December 21, 201213 yr Ano, opravdu to jede. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
February 10, 201313 yr Jede opravdu u UPC TV Smichov?Mam CA modul a nikde tento kanal nemohu najit.Lokalita Praha 11,televize Samsung.
February 10, 201313 yr Pokud používáš nodul tak chytáš DVBC, tam je vysílána s ruskými programy (Pervij kanal, Dom Kino, Muzyka, Vremja), naladěná předvolba by měla být někde úplně na konci, možná ji máš označenou jako rezerva. Já ji mám na 118 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha