Trabi Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Zdravim, kdo mate kanaly HBO a dalsi (Cinemax) od vcerejska od vecera mi to dost kostickuje, dela to nekomu? Ostatni MUXy jedou OK, jen tenhle ne...je to jen u me? Mam Kaon KCF4000 Diky Petr Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 16. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Dalsi zajimave je, ze to dela jen na tom muxu HBO a spol. a jinde ne, a dycky to trva tak 3 min. a pak jde obraz OK...divne.....jinde to nedela. Lokalita Praha 4 - Nusle Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Mrkni se co pri vypadku dela ukazatel urovne signalu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Dalsi zajimave je, ze to dela jen na tom muxu HBO a spol. a jinde ne, a dycky to trva tak 3 min. a pak jde obraz OK...divne.....jinde to nedela. Lokalita Praha 4 - Nusle Mně kostičkuje - nepravidelně - zase jinej mux. Taky cca 2 dny. Taky Praha. no mate to k upc za rohem tak se tam rano stavte na pokec a mate to vyresene Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Mně kostičkuje - nepravidelně - zase jinej mux. Taky cca 2 dny. Taky Praha. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 17. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Muzete mi prosim rici, cim na fdalkovem ovladaci vyvolam info o signalu? Diky Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 17. prosince 2012 Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Na TV nijak, je treba se podivat v menu toho Kaona. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 17. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Takze ten MUX HBO hlasi toto: Kvalita signalu 0 - 21 lita - sila signalu 61 lita...... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 17. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Aha uz jsem na to prisel po odpojeni DVA rekorderu a pichnuti primo do rozvodu UPC mi sihnal vsude vylitl na 100 procent, takze to neco rusilo v tom DVD rekorderu..... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.