Odesláno 4. září 2020 4 roky @redrokerNepředpokládáš nesprávně, obě aplikace, webová i pro Windows 10, jsou plně funkční. Upraveno 4. září 2020 4 roky uživatelem Retiree
Odesláno 4. září 2020 4 roky Já normálně funguji. Android, Windows ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. září 2020 4 roky Omlouvám se, blbej mediabox, po restartu funkční,nenapadlo by mě,že když vše jede (net,tv,telefon),tak proč ne Horizon Go ! Upraveno 4. září 2020 4 roky uživatelem redroker
Odesláno 4. září 2020 4 roky Nejdříve píšete o PC a mobilu, pak o boxu ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. září 2020 4 roky No, mám media box a přes něj logicky net,tv a telefon a net mám kabelem do PC a wifinou mobil, ne? A včera mi nešla aplikace Horizon go přes prohlížeč a Android aplikací přes mobil. Mediabox jsem dnes restartoval a aplikace běží. Nevím,co jsem napsal nesrozumitelného?
Odesláno 6. září 2020 4 roky Copak je to za inovaci, že při výběru nějakého pořadu pro zpětné shlédnutí není možné se v tomto pořadu posunout dopředu a přeskočit tak třeba reklamu? Zkoušeno teď na Primě. - - - - -
Odesláno 6. září 2020 4 roky Otestováno teď na primě a normálně funkční jak posunutí na liště, tak tlačítkem 30 o 30s vpřed. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. září 2020 4 roky Teď už to funguje jak má. Ale když jsem chtěl v 11:55 sledovat od začátku Partii Terezie Tománkové, tak šlo navolit pořad od začátku, ale s posuvníkem nešlo pohybovat dopředu (jenom vzad). - - - - -
Odesláno 6. září 2020 4 roky Když sledujete živé vysílání tak to samozřejmě jde posouvat jen vzad. 150 Mb/s - Komfort CA modul Teplice
Odesláno 6. září 2020 4 roky Jasný, chyba u mě již vysvětlena - ta Partie je totiž rozdělena na dvě části, takže když jsem v 11:55 vybral sledování, tak se načetla už ta druhá část a nikoliv ta první, proto to nešlo posouvat :) - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.