Odesláno 5. dubna 2020 5 let Taky nefunguje, W10 a verze aplikace 2.2.3.20568, nepomohlo ani odinstalovat a novu nainstalovat
Odesláno 14. dubna 2020 5 let Problém je se softwarem Alwil (Avast, AVG). Předpokládám, že všichni, kterým nefunguje, mají antivir od Avastu či AVG. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. dubna 2020 5 let Také mi přestal Horizon fungovat. Po odinstalaci Avastu už funguje. Díky.
Odesláno 14. dubna 2020 5 let před 53 minutami, Marek-26 napsal: Problém je se softwarem Alwil (Avast, AVG). Předpokládám, že všichni, kterým nefunguje, mají antivir od Avastu či AVG. A nedávno jsme psali diskusi o kvalitách Avastu 😄 Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. dubna 2020 5 let Pouzivam Avast a aplikace Horizon Go funguje.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 20. dubna 2020 5 let Zdravím, mám stejný problém co se tu řešil. Při kliknutí na přehrání se zobrazí hláška video nelze nyní přehrát. Vše jsem restartoval, aktualizoval, vypnul firewal, antivir a nic. Neví si s tím někdo rady? Přes prohlížeč přehrávání funguje. děkuji Honza
Odesláno 20. dubna 2020 5 let @JečmínekDobrý den, máte v PC něco od Avastu či AVG? Pokud ano, pravděpodobně to bude tím. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. dubna 2020 5 let Ano,dal jsem pryč Avast a najednou vše funkční. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 21. dubna 2020 5 let Ahoj, pokud máte Avast, stačí program vložit do výjimek . Nastavení/Obecné/Výjimky /Přidat výjimku. - Vložit celou složku programu C:\Users\ xxxxxx\AppData\Local\Packages\LibertyGlobal.HorizonGoCZ_gmwgfebrpy77e Vyzkoušeno - u mě funguje.
Odesláno 21. dubna 2020 5 let Horizon GO SK pre windows dnes aktualizovane na verziu 205.70.0 Release note: - - - - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.