November 6, 201213 yr Dobrý den, již několik dnů mi na kabelové televizi nefungue žádná rádiová stanice (Mám CI kartu v TV Samsung, hláška "bez signálu"), dříve vše bez problémů. Televize, internet i telefon fungují normálně. Máte někdo podobné zkušenosti? Je možné, že došlo k nějakým změnám? Jsem z Prahy 4. Předem děkuji za odpověd!
November 6, 201213 yr Ano doslo tam ke zmenám nabídky a kmitočtů. Pokud váš STB či televizor nenaladí nové stanice automaticky, je potřeba to provést ručně, ideální je předtím smazat všechny kanály (případně provést reset do továrního nastavení) a vše naladit znovu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 6, 201213 yr Na tom není nic ideálního, vzhledem k tomu, jak obtížně se na některých TV řadí kanály.
November 6, 201213 yr Mě Samsung sám "odebral" rádia na starých kmitočtech (při sledování programu z příslušného muxu - Fanda/STV1) a následně po přepnutí a sledování Travel Channelu přidal všechny rádia na konec předvoleb Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
March 17, 201313 yr Jakým zařízem to chytáš (STB / TV) a kde bydlíš? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
March 17, 201313 yr Jsem z Prahy a rádio chytám normálně na vět. Od rozvodné krabičky propojenou antením kabelem.
March 17, 201313 yr Tak už se o tom psalo i na jiném místě viewtopic.php?f=10&t=4474&p=69574#p69573 Mám analogová FM rádia také rozházené, na Oldies jde Proglas, zmizel CRo dvojka, countryrádio a pod. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
March 17, 201313 yr To HaWe: Jj jak uz jsem psal je to nejaky cely rozhazeny. Me osobne vadi, ze nehraje Oldies, Hey - rockova radia. Zkusme napsat na UPC, jestli s tim neco udelaji. Ale obavam se, ze casem ten analog a hlavne radia pujde do ....