Návštěvník gew Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 to je celý fór, žejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 Tomis > tohle je forum hlavne o UPC, nemuzeme ti tu neustale odpovidat na takto obecne a hlavne naprosto primitivni otazky, v tvem pripade by bylo prave obzvlast vhodne pouzit tu Wikipedii a vse si tam nejprve nastudovat, pripadne si najdi nejaky web pro urceny zacatecniky, protoze odpovidat zde jednou vetou na otazku jak funguje internet se opravdu neda. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomis Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 Fór to je i neni. Skutečně mě takové otázky napadají možná, že je skutečně řeším na špatném místě... Jistě mi nějaké jiné poradíte, třeba základní školu? Ale myslím si, že problém s nefunkčními odkazy, problémy s vyhledávači nebo nedoručenou poštou apod. jsou třeba i příčinou proč lidi od UPC odcházejí. Ke kabelové televizi ještě tolik, že 80 programů je málo na satelitu jde min. takových 400 stanic co třeba zkusit nějaké volné zavést do kabelovky? Nashle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gew Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 Přesně jak říkáš. Už jsem taky přestal jezdit v Porsche, protože jednou neměli v Tescu čerstvé banány. Skandál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 No jak jsem říkal, Bůh s námi. Jediná šance je nereagovat Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomis Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 Jestli myslíš Karla Gotta tak určitě. Karel Gott mit uns. Jistě... Měl jsem technický dotaz na funkci počítače a internetu a webu, to vám snad nebrání odkázat mě na nějaké slušné knihy (protože co je k dostání je k ničemu)co si mohu nastudovat nebo jiný materiál, ale jestli to tu funguje tak, že dostanu dotaz, půlku ignoruju druhou rozmažu a udělám z vás blbce a nakonec vás pošlu jinam no prosim... K tomu ještě nějaké "vtipné" komentáře... Pokud vám napíšu, že se mi nelíbí wikipedie a vy mě tam pošlete no to je konec. Už i v televizi hlásili ať si na ní lidi dávaj pozor, že stojí za.... Tak debatujte o UPC a hardwaru to vám jde dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 Marně přemýšlím proč vlastně u UPC setrváváš? Na satelitu máš přece stovky programů, internet od UPC ti taky nevoní, takže pádné důvody, abys smluvní vztah ukončil a šel jinam. Jistě budeš spokojen (a zdejší fórum nepochybně taky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 Už i v televizi hlásili ať si na ní lidi dávaj pozor, že stojí za.... v televizi toho řikají Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 Uz jsem ti rikal ze tady je forum o UPC, neni mozne ti zde odpovidat jednou vetou na takto obecne otazky, jejichz odpovedi jsou na nekolik stranek. Budto si kup nejakou knihu, nebo si to musis vygooglovat na internetu a treba ta tebou zavrhovana Wikipedie je velmi dobry pomocnik. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.