Přejít na obsah

UPC kampane vs konkurencia


Návštěvník upcman

Doporučené příspěvky

Návštěvník upcman

Ahojte, co poviete na nove kampane platne od tretieho septembra na Slovensku? Osobne si myslim ze nic moc, pouzivane set top boxy spoplatnit 1,90eur je trosku privela, za rovnaku cenu mam Magio box ktory je nadupany funkciami. Tiez cena CA Modul je trosku prestrelena, na to ze je to len Modul do televizora bez softwaru, 60eur?! Mam na vyber viacerych poskytovatelov Antik, Telekom, Orange, no UPC mam len internet za 9,90eur, no myslim si ze sa malo snazia.

 

Tiez sa mi zda byt usmevna informacia na webe v porovnani s DSL pripojenim: http://www.upc.sk/rychly-internet/prejdite-na-optiku/

 

Dost zavadzajuce, napriklad v mojom meste, je optika doslova vsade, ak si dovolim porovnat optiku Orange, Telekom, Antik, tak UPC je na tom cenovo najhorsie. Internet u mna ide spolahlivo, no maju mizerny upload. Nemoznost si zvysit profil uploadu, celkovo stagnacia zvysovania uploadu. 2mbit/s je funny na dnesnu dobu. V terajsej kampani ziadaju priplatok 1euro na 30/3 internet z 25/2, no nekup to.

 

Digital je celkom fajn, potesi najvacsia ponuka HD kanalov na Slovensku, len chybaju pridavne funkcie nieco ako ma Magio, HD-DVR box to vobec nekompenzuje, 4,90eur prenajom za zariadenie je trochu privela a o intuitivnosti rozhrania sa vela hovorit neda. UPC dlho vsadza na vyber viacerych zariadeni, HD box a DVR box snad patria len do hrackarstva. Chyba mi komplexne riesenie, nieco sa spominalo o projekte Horizon, nejake video tu: http://www.upc.nl/horizon/ ale zatial nic konkretne predstavene nebolo a je to len o "hladani informacii na webe".

 

Moj nazor je, ze UPC mal predtym ponuku lepsiu, ja nevidim ziaden rozdiel medzi 100 a 120mbit internetom a 50 a 60mbit internetom.

Taktiez digitalna televizia, ponuknut lepsi set top box, znicit cenu CA Modulu, je trosku luxus platit momentalne za HDDVR box 4,90eur a za CA Modul 2,90eur prenajom + internet a digital TV. Ja platim teraz za Magio klasik 12eur aj s DPH v tom mam 2 set top boxy v cene. UPC nevie ani nechce ponuknut digital za lepsiu cenu. UPC vie ozaj ze konkurovat cenovo len na mieste kde je DSL a UPC s opto koaxialnym pripojenim. Optika vs Optika velmi nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník upcman

UPC zacal od 1.3.2013 uctovat ceny za prenajom modem zariadeni

 

10.90eur - fiber power 30 + najomne za modem 1.90 = 12.80eur

16.90eur - fiber power 60 + najomne za modem 1.90 = 18.80eur

25.90eur - fiber power 120 + najomne za modem 1.90 = 27.80eur

 

kombinacie v baliku triple boli taktiez navysene o prenajom modemu,

 

ma vobec reklama UPC 18.90eur zmysel?

vysledna suma 22.70eur je zavadzanie spotrebitela drobnymi pismenami

 

http://www.upc.sk/baliky/televizia-inte ... lik-entry/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
Návštěvník vladman

Bombastické kampaňe UPC na internet,jako by měli bezkonkurenční ceny,např. 40MB/s za 449kč. Nexet nabízí za 349kč 100MB/S :thumbdown:

Co se týče výše cen? Všichni se chtějí vyrovnat evropě,co se týče např. elektřiny,vodného atd.,ale už je nezajímá,že je u nás nejmenší minimální mzda!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mat tak holandsky plat...

Přesně tak. Když už někdo - kdokoli poukazuje na ceny zboží / produktu v zahraničí, je NUTNÉ si také zjistit reálnou mzdu (ne hrubou) a tzv. paritu kupní síly (to je dost podstatný ukazatel)

Nizozemci jsou na tom velmi, velmi, opravdu velmi dobře a ty ceny tam jsou "za hubičku".

Zajímavá stránka ohledně těch peněz (sice starší data, ale ne zase tak moc):

Kde se žije za průměrnou mzdu nejlépe: http://www.danarionline.cz/archiv/dokum ... u-nejlepe/

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA
Bombastické kampaňe UPC na internet,jako by měli bezkonkurenční ceny,např. 40MB/s za 449kč. Nexet nabízí za 349kč 100MB/S :thumbdown:

Co se týče výše cen? Všichni se chtějí vyrovnat evropě,co se týče např. elektřiny,vodného atd.,ale už je nezajímá,že je u nás nejmenší minimální mzda!

Jenomže kde ten tvůj Nexet s optikou je? V pár bytovejch domech kdesi v Litvínově a 3 okolních městech. Jinak za ty stejný prachy mají rádio 24Mbps. A v rodinným baráku je 33Mbps za 599 kaček měsíčně. Takže to zase taková pecka rozhodně není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník upcman

To ano suhlasim s tym ze, UPC porovnavat s nejakym malym lokalom je zcestne. Ten lokalny hrac aby zaujal musi ist cenou minimalne nizsie a minimalne si udrzat kvalitu sluzieb. Lenze napriklad na Slovensku, spolocnost Antik ma dost velke pokrytie najma na vychodnom Slovensku, ma pokryte druhe najvacsie mesto daleko lepsie ako napriklad UPC. Cena a pristup k zakaznikom ani nehovorim. To este ked mam zacat pisat o novinke 1gbit/s internet a 99eur jednorazovo za set top box a vyse 100 kanalov zadarmo tak sotva sa mu nieco vyrovna a to vsetko za 17,92eur mesacne. Servisne vyjazdy ked teraz o 19tej mi nieco zblbne a zavolam si technika technik pride, UPC taketo sluzby pokryte nema. UPC vytahuje od ludi nekrestanske prachy a velmi malo muziky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...