Odesláno 8. března 2020 5 let Dobrý den. vyměnil jsem starý modem za nový COMPAL řady CH7465LG pokaždé když se připojím přes ethernet kabel nebo wifi z notebooku tak se extremně sníží rychlost a začnou výpadky po cca 15min. U předchozího modemu tyto problémy nebyly. Nevíte kde je chyba popřípadě co je v notebooku jinak nastavené? U jiného notebooku vše jede tak jak má stabilita i ryhlost 300mb. díky za rady.
Odesláno 8. března 2020 5 let Preinstaloval bych (upgradoval) ovladace sitovych karet v NTB. Pak bych zkontroloval sitove nastaveni v NTB. Pokud na druhem NTB nejsou potize, srovnejte si parametry obou notebooku.. Upraveno 8. března 2020 5 let uživatelem homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 8. března 2020 5 let Tak jsem zkusil nastavit všechno podle druhého NTB, nainstaloval jsem nejnovější ovladače a jediné co se změnilo je že už modem nemá výpadky a rychlost se drží na 20-30, jednou to vystřelilo až na 330mb ale okamžitě kleslo na těch 30. zítra má přijít technik tak snad se mu bude dařit víc.
Odesláno 8. března 2020 5 let když všechno ostatní selže, pomůže čistá instalace windows, zkoušels? 😮 stačí si na úložišti vytvořit novej oddíl a udělat zkušební instalaci tam - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. března 2020 5 let Tak to jsem nezkoušel a popravdě o těchto věcech moc nevím tak to nechám radši odborníkovi
Odesláno 8. března 2020 5 let V reálu to z kombinace Compal + home NB vyrazíš akorát teoreticky, resp. možná takovou rychlost ukáže ikona ve Win nebo nějaký speedtest, ale pokud budeš stahovat GB soubory, změříš čas a propočítáš to, tak to bude mít k 300 Mbps sakra daleko. - - - - -
Odesláno 8. března 2020 5 let Já teda nevím, jak je na tom Compal, ale nečekal bych, že bude mít pomalou WIFI. S vlastním TP Linkem (C6 za 900) a home NB stahuju soubory po propočítání +- 37,3MB/s, tzn. 298,4 Mb/s.
Odesláno 9. března 2020 5 let Presne tak... taky jsem sem pred casem do jakesi diskuse o (ne)moznosti dosahnout takovych rychlosti daval svoje vysledky a vypadalo to podobne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.