August 27, 201213 yr Dobry den tak jak vidite z nazvu topicu tak mi nejde ani jeden program napr.Steam,xfire,teamspeak a ani streamy hracu co mi jde je skpye a stahovani nevite co to muze byt ? stalo se to asi pred 3 dnama nemuzu ani hrat hry kdyz je patch tak ho muzu stahnout ale hrat ne.... nevedel jsem kam mam tento problem zaradit.
August 27, 201213 yr Blokovane porty od UPC kvuly virove nakaze, ktera rozesila spam Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 27, 201213 yr ale kdyz jsem se koukal na matcin email tak nic neprislo jen 7.2 ale zadnej tento mesic a matka tvrdi ze nic nesmazala a ze nic nedostala
August 27, 201213 yr Napis na UPC pres kontakni formular dotaz zda nemas zablokovane porty a samozrejme predtim udelej na vsech PC test na pritomnost viru, spywaru a podobne haveti. Me se osvedcil program Malwarebytes' Anti-Malware http://fileforum.betanews.com/detail/Ma ... 86760019/1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 28, 201213 yr Jinak s MBAM opatrně, občas mu vadí nějaká systémová součást počeštěných windowsů. Nemazat bezmyšlenkovitě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx