novcze Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 další problém s Digicorderem, občas se objeví toto http://i.minus.com/imMazerh4YUbA.jpg a nejde to přehrát, nejde to smazat, jen přes správu filmů to lze smazat, přesouvat do PC jsem to nezkoušel, mám dva CI moduly, které jsou v pořádku Quote Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pavel.Le Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 to se mi ještě nestalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novcze Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 takže podle odpovědi technisatu nechystají v nejbližší budoucnosti žádný nový firmware ... si to ještě promyslím, ale asi ho budu reklamovat a požadovat původní fw. no a jestli to nestihnou do měsíce, tak odstoupení od kupní smlouvy Quote Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
novcze Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 fotky úpravy Digicorderu, větrák u HDD, který je z půlky zakryt právě HDD a je na straně, která se na Digicorderu zahřívá nejmíň jsem odstranil kvůli nesnesitelnému zvuku co vydával. Nejvíc topí dvě CA karty a procesor, takže jsem dal větrák na horní kryt, fouká ven, nízkootáčkový s MagLev ložisky (http://www.gme.cz/ventilator-sunon-ha60 ... 9-p625-320) je uchycen přes antivibrační kolíky, které jsem měl doma. a Infra foto (je to low-end IR kamera, takže kvalita foto nic moc): - stand-by - v provozu bez hdd - nahrávání a zároveň přehrávání - zmenšený rozsah měření aby barevně vynikly případné rozdíly, kryt je zahřátý rovnoměrně, teplo je odváděno ven, takže se kryt nad procesorem a CI kartamy nezahřívá víc než jinde - detail otevřeného krytu CA karet a otvoru větráku, vevnitř je o pár stupňů víc než na krytu (viz. barevná stupnice rozsahu) - a AV receiver pro porovnání, Digicorder je tuším vypnutý Quote Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts