Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

další problém s Digicorderem, občas se objeví toto

imMazerh4YUbA.jpg

http://i.minus.com/imMazerh4YUbA.jpg

a nejde to přehrát, nejde to smazat, jen přes správu filmů to lze smazat, přesouvat do PC jsem to nezkoušel, mám dva CI moduly, které jsou v pořádku

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno

to se mi ještě nestalo

• 2 weeks later...

takže podle odpovědi technisatu nechystají v nejbližší budoucnosti žádný nový firmware ... si to ještě promyslím, ale asi ho budu reklamovat a požadovat původní fw. no a jestli to nestihnou do měsíce, tak odstoupení od kupní smlouvy

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
  • 1 month later...

fotky úpravy Digicorderu, větrák u HDD, který je z půlky zakryt právě HDD a je na straně, která se na Digicorderu zahřívá nejmíň jsem odstranil kvůli nesnesitelnému zvuku co vydával. Nejvíc topí dvě CA karty a procesor, takže jsem dal větrák na horní kryt, fouká ven, nízkootáčkový s MagLev ložisky (http://www.gme.cz/ventilator-sunon-ha60 ... 9-p625-320) je uchycen přes antivibrační kolíky, které jsem měl doma.

ibb38OCXpOFGWJ.jpg

a Infra foto (je to low-end IR kamera, takže kvalita foto nic moc):

- stand-by

ib05OTtX00mW8W.jpg

- v provozu bez hdd

i2pvtw1UuxT45.jpg

ib2jpaYgaJCz3c.jpg

- nahrávání a zároveň přehrávání

ib1M0y6tbf7cc9.jpg

i9FZCIuZnfpbo.jpg

- zmenšený rozsah měření aby barevně vynikly případné rozdíly, kryt je zahřátý rovnoměrně, teplo je odváděno ven, takže se kryt nad procesorem a CI kartamy nezahřívá víc než jinde

i4nZlwEmEAN6H.jpg

- detail otevřeného krytu CA karet a otvoru větráku, vevnitř je o pár stupňů víc než na krytu (viz. barevná stupnice rozsahu)

ikVgtEiQlM1L3.jpg

- a AV receiver pro porovnání, Digicorder je tuším vypnutý

ibm2a0nEauUyW9.jpg

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno