Návštěvník Odesláno 29. července 2012 Sdílet Odesláno 29. července 2012 Je to tak, CT1 HD lupe jak o život ;-( Tak nevím, ale toto je možna chvile, kdy napsat UPC!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. července 2012 Sdílet Odesláno 29. července 2012 Jsem rád, že v tom nejsem sám... Už jsem rval televizi z okna a přemýšlel, zda před koupi nové televize mám jít k ušařovi a následně pak k psychiatrovi pro prášky na uklidnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 30. července 2012 Sdílet Odesláno 30. července 2012 Zrovna vcera jsem si rikal, ze to lupani na Barrandove konecne slysim, ale vsiml jsem si toho i na tom CT1 HD. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 30. července 2012 Sdílet Odesláno 30. července 2012 Také jsem si toho na Barrandovu všiml. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 8. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Lupání ve zvuku pozoruji již nějaký čas (na více kanálech). Dle mého pozorování záleží na přijímači, jak je na to citlivý, tj. jak je to lupání v reálu výrazné. Tak u mě to lupání ve zvuku způsoboval pomalu odcházející STB Handan 5000. Nyní mám nový a vše je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.