July 19, 201213 yr Ahoj. Vcera a predevcirem jsem si vsimnul, ze mi na Barrandov HD lupe podivne ve zvuku. Dela mi to jak LCD Sony, tak i Samsung. SD verze v pohode (take vsechny ostatni programy SD i HD). Nepozorujete to nekdo taky? Lokalita Melnik.
July 19, 201213 yr Lupání ve zvuku pozoruji již nějaký čas (na více kanálech). Dle mého pozorování záleží na přijímači, jak je na to citlivý, tj. jak je to lupání v reálu výrazné.
July 19, 201213 yr Lupání ve zvuku jsem si všimnul poprvé včera večer na BarrandovHD , nikde jinde se s lupáním nesetkávám jak na HD, tak i SD programech.
July 21, 201213 yr Ostrava - lupání ve zvuku na Tv Barandov (HD), intenzivní, na SD méně slyšitelné a jen občas. U jiných programů se tento problém nevyskytuje. Televize Philips.
July 21, 201213 yr Také pozoruji v poslední době na Barrandov HD lupání ve zvuku jak na TV LG tak na PVR Kaon. U jiných programů jsem si ničeho podobného nevšiml. Lokalita Brno.
July 29, 201213 yr Pozoruje stále to lupání na Barandov HD? Včera i dnes v Brně nadále ... řešil to někdo s UPC?
July 29, 201213 yr Rekl bych ze to bude problem primo provozovatele teto tv stanice, UPC to nemuze nijak ovlivnit, zkuste napsat primo do Barrandova Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 29, 201213 yr Tak nevím, asi jsem chytil nějakou "lupací" alergii, ale dnes slyším občasné výrazné lupání i na ČT 1 HD...