May 31, 201213 yr Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je možné vzít a přeníst modem v jednom městě do jiné ulice kde je přípojka UPC? Jde mi to, že budu asi měsíc zdůvodů hlídání bytu bydlet jinde a samozřejme když si net platím bych si chtěl vzít s sebou. Zajímá mě jestli UPC pozná že jsem modem bez jejich souhlasu přepojil a jestli mi net pojede dle mého tarifu? Díky
May 31, 201213 yr Muzes to zkusit, ale jestli to bude fungovat zalezi na vic faktorech, takze nejlepsi to bude primo otestovat na miste. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 31, 201213 yr A nehrozí za to nějakej postich? Poznají že jsem modem v rámci města přenesl? Net i kabelovka v tom bytě zaplé jsou ale jen základ + 1Mb a já mám 120Mb. Podle adresy tam tu rychlost podporují.
May 31, 201213 yr Pokud to bude fungovat, tak v tom nevidim zadny problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 1, 201213 yr Je potřeba si uvědomit, že ten modem komunikuje v síti obousměrně (narozdíl od STB) a že se dá tedy docela i určit, kde se nachází a kde by se měl nacházet. Zařízení se stěhovat nemá (dříve to bylo i ve VOP nevím zda je to tam i teď). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 10, 201313 yr mel jsem tu technika na zapojeni netu a funguje mi i televize pres STB z jine smlouvy v ramci Prahy u TV pry nepoznaji kde je pripojena, u Internetu ano ale fungovat to bude a pry ani problemy s tim byt nemely, jen ti mozna pujde ta nizsi rychlost internetu.
August 5, 201312 yr ty spamboti sou čim dál chytřejší Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
August 5, 201312 yr SMAZANO Obacas se spambotum podari desifrovat kontrolni otazku, takze ji budu muset opet zmenit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno