Odesláno 9. května 2012 12 let první testovací příspěvek hm, nezobrazí se resp. zobrazil se mi až na druhej pokus... každopádně aspoň tam už neni ta oznamovací prodleva - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. května 2012 12 let No uz jsem hodil dotaz na PHPBB.cz, tak uvidime. http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51&t=21617 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. května 2012 12 let před chvílí se zadařilo na devátej pokus - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. května 2012 12 let Na http://test.upczone.cz/ je cista instalace posledni verze phpbb fora, pokud vam to bude blbnout, zkuste si to otestovat tam, login je, jmeno: test ,heslo: test123. Ale zda se ze to blbne i tam, tim vyloucime ze neni problem ve foru, ale na serveru provozovatele hostingu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. května 2012 12 let tak nevim Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen. - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. května 2012 12 let jo ja nemuzu prijit na to, kde se to vypíná, to je fuk, dulezity je jestli se to odesle, nebo ne Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. května 2012 12 let Jeste vam to blbne me se zda ze uz se to odesilani dost zlepsilo, ne-li uplne spravilo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. května 2012 12 let zlepšilo ano, spravilo ne... zrovna nedávno se mi to jednou stalo a hned napodruhý odeslalo, ale je pravda, že jinak už dlouho ne... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. května 2012 12 let Odesilano postu je jiz celkem ok, ale u editace to obcas stale blbne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. června 2012 12 let Za poslední týden se mně to stalo 2x, napsal jsem příspěvek, odeslal a nic, nikde nebyl. Naštěstí to byl v obou případech příspěvek kratší.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.