Odesláno 3. května 2012 13 let Na serveru Digizone je úvodník o programu ČT4 HD i zajímavý článek o představách ČTÚ o rozvoji DVB-T2... Z článků je mj. zřejmé, že v kabelu UPC DVB-T (ani z éteru) ČT4 HD nebude. V kabelové síti ráno zatím žádné změny, z hlediska volné kapacity se jako vhodný jeví mux 15 (rezerva)
Odesláno 3. května 2012 13 let Taky se mi zatim nepodařilo naladit, ale pokud bude alespoň zítra budu rád.
Odesláno 3. května 2012 13 let Dnes po 10. hodině: Mux 12 (274/730 MHz), Barrandov Tv HD (zatím?) přejmenován na ČT4 HD ??? (Název) Barr HD zatím není, počet muxů stejný. Zjevně se právě dělají přesuny..., stav je doufám přechodný Tak v 11,30 na pozici ČT4 HD už skutečně jede ČT4 HD s BR 14,8 Mb/s Upraveno 3. května 2012 13 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 3. května 2012 13 let ja zase mam barrandov HD a nemam čt 4 HD plus tam mam dalsi AXN HD a 2 rezervy HD
Odesláno 3. května 2012 13 let Ty 2 rezervy HD znějí zajímavě... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 3. května 2012 13 let Ja tez potvrzuji - dnes v poledne jede CT4 HD, Barrandov HD taky a pribyla Rezerva 1 HD a Rezerva 2 HD a na 115. pozici jeste jedna rezerva. AXN HD mam ted 2x (jednou jela od 1.5. na 70. pozici -puvodni rezerva)
Odesláno 3. května 2012 13 let Já jsem z Plzně, a teď jde CT4 HD, ale vypadl Barandov HD. Nevíte proč?
Odesláno 3. května 2012 13 let Nevím, jak v Plzni. V Praze ČT4HD nahradila v multiplexu Barrandov HD. Ten se přesunul do jiného Muxu. U mě stačilo vypnout natvrdo Kaon vypínačem vzadu a po zapnutí proběhla automatická aktualizace kanálů. Kromě BarrandovHD se objevily i ty 2 nové rezervy HD a AXN HD bez závorky.
Odesláno 3. května 2012 13 let Nevím, co je vypínač Kaon - já mám Samsung a v něm kartu CA modul. Ono se to určitě dá naladit ručně, ale zatím neznám novou frekvenci apod. Uvidíme zítra - jdu spát a přeji všem dobrou noc. Honza
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.