April 10, 201214 yr Dobrý den, mám doma standartní stb dodávané UPC. Mám objednanou službu Starter + Sport. Nejsem spokojen s kvalitou signálu a chci si pořídit CA modul od Licy. Pročítal jsem podrobně fórum, takže vím co a jak. Akorát se chci zeptat jestli mi půjde na tu kartu v CA modulu, po skončení promo akce, zase ty programy co mám objednané. Díky za odpověď.
April 10, 201214 yr Dobrý den, po skončení prewiev Vám půjde ta nabídka, co si platíte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 10, 201214 yr Kvalitu signálu nezlepší, ale dojde k odstranění ztrát mezi STB a televizí, umožní sledovat HD kanály, pokud televize je full HD a další využití televize na 100%.
April 10, 201214 yr Kvalitu signálu asi ne, ale obraz bude koukatelnější. Na tv mám naladěny všechny kabel. programy ( jdou jenom ty volné ) a obraz je v pohodě. Přes stb to není nic moc.
April 10, 201214 yr Samozrejme, ze bez Handanu 5000 to bude o mnoho lepsi. Proc? Protoze digital a HD Z handanu to leze analogovym scartem, takze degradace jaxvina. Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha