March 29, 201214 yr Na přechodném bydlišti kde jsem do teď přebýval již nebudu a tak bych na něm chtěl i odhlásit internet který jsem tam nechal zapojit, akorát, že není psán na mě ale na majitele bytu + majitel využívá od UPC i kabelovku, ale ta by nadále zůstala. Otázka tedy je, lze mohu internet odhlásit já jako jeho "známý" nebo musí přímo ten na koho je psaná smlouva od UPC? Případně dá se to domluvit přes internet pomocí e-mailu, formuláře či něčeho podobného nebo jen telefonicky? Díky.
March 29, 201214 yr Dobrý den, myslíte, že za Vás mohu uzavřít vypovědět smlouvu např. na mobilní telefon? Pouze s notářsky ověřenou plnou mocí. Takže buď pošle výpověď majitel smlouvy a nebo Vám musí udělat plnou moc. Jiné možnosti nejsou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 3, 201213 yr Notářky ověřená plná moc asi ani nebude třeba, stačí zajít na matriku s majitelem bytu a tam vám plnou moc za poplatek taky vydají a je stejná jako ta ověřená notářem, taky s ní vyřídíte vše.
July 3, 201213 yr Výpověď přes kontaktní formulář na webu. Při uvedení správných údajů (číslo smlouvy, jméno, příjmení atd.) nikdo nepozná, kdo výpověď podával. A navíc, když se tento formulář vyplní z IP adresy, která ke smlouvě přináleží, tak není co řešit.
July 3, 201213 yr Výpověď přes kontaktní formulář už nelze podat. Pouze písemně, doporučeným dopisem.
July 3, 201213 yr Nedávno to ještě šlo, ale to je jedno. Ani u písemné výpovědi nelze nijak autorizovat odesílatele.
July 4, 201213 yr Jen podle podpisu v porovnání s podepsanou smlouvou. A navádět někoho k trestnému činu podvodu také není zrovna dobré. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 4, 201213 yr Pokud už byla smlouva uzavřena bez vědomí majitele, tak její vypovězení není o nic větším podvodem. Navíc tam nedojde k žádné finanční újmě ani obohacení.
July 5, 201213 yr Předpokládám, že podpis smlouvy proběhl dle platných právních předpisů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx