March 26, 201214 yr Dobrý den, prosím o radu ohledně UPC TV na Samsung Smart TV. Mám Smart TV Samsung UE40D7000 s CI+ slotem a CA modulem a kartou od UPC. Po každém zapnutí TV se na obrazovce objeví hláška "Nabidka CI - Overeni uspesne", která evidentně oznamuje, že jsem oprávněn sledovat svojí kabelovou televizi. Ovaldačam lze najet na tlačítko "Zavřít" a dialogového okna se zbavit, nebo musím vyčka cca 30 vteřin, než zmizí sama. Nevíte někdo zda se dá nějak nastavit (pravděpodobně někde v TV) aby s tato hláška neobjevovala? Díky. Quido
March 26, 201214 yr Něco podobného jsem zde už četl, údajně to má mít souvislost s CAM s novým rozhraním CI+, nevím, tento problém neznám.
March 26, 201214 yr Mám totožnou TV - UE40D7000 a toto se mi neobjevuje. Mám CAM od Licy - staré CI (bez plus), takže tím to možná může být. Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
March 27, 201214 yr Pokud vím, tak tohoto se zbavit nedá. A nemusíš čekat, až okno samo zmizí, stačí potvrdit na ovladači.
March 27, 201214 yr Ano, tohle je opravdu jedna nepříjemná vlastnost CI+ modulu a vypnout se to nedá. Inovace CI byla bohužel vytvořena v zájmu vysílatelů a nám uživatelům je pouze pro zlost.
March 27, 201214 yr Dobrá správa je, že keď začnú používať ochranu CI+, tak nám pôjdu všetky programy, ale tým s CI modulom len tie bez ochrany.
March 27, 201214 yr A která je ta špatná zpráva? Pokus se to trochu rozvést, jaká ochrana, jaká jiná omezení můžeme očekávat?
March 27, 201214 yr Dobrá správa je, že keď začnú používať ochranu CI+, tak nám pôjdu všetky programy, ale tým s CI modulom len tie bez ochrany. Pokud není TV s CI+ tak nepůjdou ty programy se zvýšenou ochranou Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha