Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dej manuální ladění ;nastav nejakou frekvenci na ktere vysila upc-najdes zde na foru-seznam muxu-a podivej se jakou mas silu a kvalitu signalu

Odesláno

Mám Samsunga UE37C plus kartu z Licy, abych naladil všechny kanály musel jsem jako zemi nastavení dle pokynu z UPC dát Německo, radili ještě další, ale ty si již nepamatuji, funguje všechno jen EPG info neumí diakritiku

Odesláno
:D Takže jestli máš spárovanou kartu s CAM-TV jej přečte-dáš manuální ladění-nastavíš frekvenci ,symbol rate a modulaci podle seznamu kanálů a multiplexů uvedených zde download/seznam_muxu.htm a budeš mít dobrou sílu a kvalitu signálu,tak se naladit musí!U automatického ladění jsou frekvence,symbol rate a modulace nastavené pro každou zemi a každou značku TV a nemusí obsahovat frekvence,symbol.rate a modulace na kterých vysílá UPC.Manuální ladění je sice zdlouhavé,ale hned vidíš jestli TV hledala kanály na správné frekvenci na které vysílá UPC.Snad jsem to napsal srozumitelně. :D
Odesláno

hmm, zkusim to jeste jednou vsechno, ale zitra... uz me to nebavi...

Odesláno

Ladit zkousej radeji bez CA modulu, at je jistota ze neni problem nekde v nem.

Pokud to TV ukazuje, tak po zadani fekvence, SR a modulace podle tabulky, zkontroluj uroven signalu a kvalitu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
1. jako cesko vidim moznost kabel, ale nic to nenajde

2. zkousel a tich 20 kanalu naladim, ale to je k nicemu, kdyz jim mam mit 80

3. zkousel a nic

4 taky jsem zkousel a nic

Ad 1) Kabel bude chyba v nastavení.

Ad 2) Pleteš se, 20 kanálů je v "anténě", tedy DVB-T správně. 80 jich máš najít na "kabelu" což je DVB-C. U tebe bod 1).

Odesláno

hmm, uz to mam vsechno nalazeny, ale slo to jen manualne a na nekolikrat. treba jsem tam dal tu frekvenci, ukazalo se 100% kvalita a signal, ale neslo to ulozit. tv jsem vypnul a znovu zapnul a uz to slo i ukladat... super, ted jen resim, to ze asi nemam aktivovanou kartu, protoze mam vetsinu kanalu zakodovanou a pri tom mi to pise, ze predplatny je uz od prvniho unora, ale s tim mi tady asi nikdy nepomuze a budu muset zavolat do upc. nebo je to tim, ze se to musi sparovat a po tich 2 hodinach jak nekdo psal na tomto foru to bude fungovat?

dekuju vsem zucastnenym za rady:-)

Odesláno

Předplatný na daný měsíc je vždy od 1. dne a pokud máš preview tak tam je 01FFFFFF. Když to ani přes to nefunguje tak chybí příjmout párování (to bývá do 1 hodiny) jinak kontaktovat KC UPC

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
nastavit zemi na "zadnou" nebo "finsko", ale jako "zadna" to nejede a "finsko" tam neni.

Neni tam volba -- (dve pomlcky)..? Nechce se mi ted hledat manual od ni.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
hmm, uz to mam vsechno nalazeny, ale slo to jen manualne a na nekolikrat. treba jsem tam dal tu frekvenci, ukazalo se 100% kvalita a signal, ale neslo to ulozit. tv jsem vypnul a znovu zapnul a uz to slo i ukladat... super, ted jen resim, to ze asi nemam aktivovanou kartu, protoze mam vetsinu kanalu zakodovanou a pri tom mi to pise, ze predplatny je uz od prvniho unora, ale s tim mi tady asi nikdy nepomuze a budu muset zavolat do upc. nebo je to tim, ze se to musi sparovat a po tich 2 hodinach jak nekdo psal na tomto foru to bude fungovat?

dekuju vsem zucastnenym za rady:-)

Máš na výběr-1\nechat zapnutou Tv a čekat až se dočkáš a nebo za 2\zavolat na UPC a budeš to mít cca do 2hodin-podle mojí zlušenosti s mou druhou TV,kterou zapínám občas,tak se stane že musím bohužel volat a to je vždy něco na moje nervy!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague