Posted February 20, 201213 yr Tvář Ordinace v růžové zahradě Saša Rašilov bude propagovat UPC Herec Saša Rašilov, kterého mohou divačky znát z oblíbeného nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se stal tváří kabelového operátora UPC Česká republika. Bude tak propagovat jeho produkty - kabelovou televizi, internet i telefonní služby. Podle marketingového ředitele operátora Martina Smrže si ho firma vybrala proto, že je nejen jejím zákazníkem, ale dokáže zaujmout i pobavit televizní diváky. Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/tvar-o ... a-rasilov/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 21, 201213 yr Četl jsem o tom a už jsem tu reklamu i viděl v televizi. Je celkem prostá a není špatná. Jen nechápu, proč UPC na tohle plýtvá penězi, místo toho aby rozšiřovalo nabídku Asi jim těch zákazníků dost ubývá. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 21, 201213 yr "....To je ostre, aha HD........." mi to obcas spis pripada jako rozsypana krabice kostkoveho cukru. Jsem zasady, ze dobre zbozi se prodava samo. - - - CA modul OVA
April 23, 201213 yr Chtěla bych aby doktor Žáček se dal spatky dohromady s doktorkou Erykou Jánskou.Moc bych jim to přala.
April 23, 201213 yr Další můj OT: Cvancara - nech ji být jo! Jestli to číslo v emailu je Gábinčino datum narození (14. října 2006), tak je úspěch, že umí vůbec psát. Natož pak aby uměla rozlišit v jakém je fóru.