Posted January 8, 201213 yr Ahoj, momentálně platím za služby UPC 600Kč. Za 10M internet 300Kč + kabelová televize Starter 300Kč. V té kabelovce mám i balíčky Music, News a Darwin. Chtěl bych ten balíček Darwin změnit na Sport. Koukal jsem na jejich web a dívám se, že cena za Starter + jakýkoliv balíček je 150Kč. Starter+Sport by mi úplně stačilo. Platí ta cena i pro stávající zákazníky a bude nějaký problém s přehozením balíčku? Díky
January 8, 201213 yr Ahoj. Taky jsem měl Startér za 300Kč. Normálně jsem požádal on line o Startér + Darwin za 150Kč a hned druhý den mi to potvrdili. PS: Internet od UPC nemám.
January 9, 201213 yr Spis je otazka jestli za tech 150,- dostane i ty stavajici balicky ktere jiz ma (Music, News). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 9, 201213 yr No o ten News a Music mi ani tak nejde. Akorát mi ještě z nějakého důvodu hraje CS Film a obyč Filmbox, o ty bych asi přišel...Je nějaká šance si vyhádat to co mám teď (Starter+Darwin+Music+News) + Sport za stávajících 300,-?
January 10, 201213 yr Ahoj.Taky jsem měl Startér za 300Kč. Normálně jsem požádal on line o Startér + Darwin za 150Kč a hned druhý den mi to potvrdili. PS: Internet od UPC nemám. Udělal jsem to samé. Změnu mi potvrdili během 5 hodin. Spokojenost.
January 10, 201213 yr Mne by stačil SPORT ale potřeboval bych pro malýho pohádky a koukal jsem že ty nejsou v žádném balíčku ve slevě...
January 10, 201213 yr Nevím co všechno jde právě za těch 300,- ukecat ale myslím, že při současných cenách by mi třeba Startér+Sport+třeba i ten Darwin mohli nabídnout. Co myslíte? Music a News bych s klidem oželel...
January 15, 201213 yr Tak jsem zkusil tenhle mail: Dobrý den, již několik let využívám Vašich služeb. Momentálně TV Starter (+Darwin)+Fiber 10 za 600Kč. Chci se zeptat jestli je možné přidat do TV balíček Sport abych ale stále platil stávajících 300Kč. Balíčky Music a News bych oželel. Můžete mi tedy nabídnout kombinaci Starter+Darwin+Sport za 300Kč? Pokud ano, změnu proveďte. S internetem za 300Kč jsem spokojen. Děkuji Bylo mi odpovězeno: Tímto Vás chceme informovat, že aktuálně využíváte tyto služby: -zvýhodněný balíček služeb DTV Starter + internet Fiber Power 10 za 599,-Kč měsíčně -programový balíček News za 1,-Kč měsíčně -programový balíček Darwin jako bonus zdarma Ke stávajícím službám můžete využívat programový balíček Sport za 120,-Kč měsíčně. S takovou asi neuspěji. Zítra tam teda zkusím zavolat a požádám o zrušení TV...Uvidíme jestli něco přihodí . Volat na 241 005 100?
January 15, 201213 yr Ano, http://web.upc.cz/klpoz/cz/ContactForm.aspx?problemId=3 Jinak jsem si vsiml, ze jiz nejde ukoncit smlouvu pres online formular, ale jen pisemne postou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno