Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Ahoj,

momentálně platím za služby UPC 600Kč. Za 10M internet 300Kč + kabelová televize Starter 300Kč. V té kabelovce mám i balíčky Music, News a Darwin. Chtěl bych ten balíček Darwin změnit na Sport. Koukal jsem na jejich web a dívám se, že cena za Starter + jakýkoliv balíček je 150Kč. Starter+Sport by mi úplně stačilo. Platí ta cena i pro stávající zákazníky a bude nějaký problém s přehozením balíčku? Díky

Odesláno

Ahoj.

Taky jsem měl Startér za 300Kč. Normálně jsem požádal on line o Startér + Darwin za 150Kč a hned druhý den mi to potvrdili. PS: Internet od UPC nemám.

Odesláno

Opravdu to jde ? Píše se tam, že je to jen pro nové zákazníky...

Odesláno

Spis je otazka jestli za tech 150,- dostane i ty stavajici balicky ktere jiz ma (Music, News).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No o ten News a Music mi ani tak nejde. Akorát mi ještě z nějakého důvodu hraje CS Film a obyč Filmbox, o ty bych asi přišel...Je nějaká šance si vyhádat to co mám teď (Starter+Darwin+Music+News) + Sport za stávajících 300,-?

Odesláno
Ahoj.

Taky jsem měl Startér za 300Kč. Normálně jsem požádal on line o Startér + Darwin za 150Kč a hned druhý den mi to potvrdili. PS: Internet od UPC nemám.

Udělal jsem to samé. Změnu mi potvrdili během 5 hodin. Spokojenost.

Odesláno

Mne by stačil SPORT ale potřeboval bych pro malýho pohádky a koukal jsem že ty nejsou v žádném balíčku ve slevě...

Odesláno

Nevím co všechno jde právě za těch 300,- ukecat ale myslím, že při současných cenách by mi třeba Startér+Sport+třeba i ten Darwin mohli nabídnout. Co myslíte? Music a News bych s klidem oželel...

Odesláno

Tak jsem zkusil tenhle mail:

Dobrý den,

již několik let využívám Vašich služeb. Momentálně TV Starter (+Darwin)+Fiber 10 za 600Kč. Chci se zeptat jestli je možné přidat do TV balíček Sport abych ale stále platil stávajících 300Kč. Balíčky Music a News bych oželel. Můžete mi tedy nabídnout kombinaci Starter+Darwin+Sport za 300Kč? Pokud ano, změnu proveďte. S internetem za 300Kč jsem spokojen. Děkuji

Bylo mi odpovězeno:

Tímto Vás chceme informovat, že aktuálně využíváte tyto služby:

-zvýhodněný balíček služeb DTV Starter + internet Fiber Power 10 za 599,-Kč měsíčně

-programový balíček News za 1,-Kč měsíčně

-programový balíček Darwin jako bonus zdarma

Ke stávajícím službám můžete využívat programový balíček Sport za 120,-Kč měsíčně.

S takovou asi neuspěji. Zítra tam teda zkusím zavolat a požádám o zrušení TV...Uvidíme jestli něco přihodí :) . Volat na 241 005 100?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague