Posted December 22, 201113 yr Dobry den, driv jsem mival v obyvaku ten stary stribrny set top box, ten ted poputoval do loznice a v obyvaku vyuzivam ten HD, ale velice casto se mi stava, ze mi vypadava signal, ovladac opravdu spatne nekdy reaguje na povely, stane se mi ze kdyz prepinam kanaly tak nahore v rozku uz vidim napis pozadovaneho kanalu, pritom obraz porad zustava na puvodnim. Nevite cim by to mohlo byt zpusobeno?? Myslite ze je ten HD box spatny? Baterky v ovladaci jsem zkousel vymenit. diky za tipy
December 22, 201113 yr remaxik> Dobry den, jsi tu poprve? Abych se zachoval asertivne, reknu jen - zkus se porozhlednout po tomto foru. Jiste se rychle doctes jak o Kaonu, tak o jeho DO a vsech problemech s tim spojenych. Mrzi me, ze odpovidam v duchu YABAKA, ale to fakt nejde... ANO - HD box je spatny. Reklamuj, reklamuj, reklamuj,... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
December 22, 201113 yr Abych trochu pomohl..viewtopic.php?f=10&t=2976 viewtopic.php?f=10&t=3537 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
December 22, 201113 yr Ona je otazka jak jsou ty problemy caste a jak moc pomale ten DO reaguje, obecne je Kaon o dost pomalejsi nez Handan a hlaska neni signal se take obcas objevi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno