HaWe Odesláno 16. prosince 2011 Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Stačí se podívat k sousedům, k rakouské UPC. Nespočet zahraničních programů, srbské, chorvatské , maďarské, polské, turecké, italské... . Také Al Jazeera, ruské RTR Planeta a Vesti ,čínský CCTV4 atd. Jsou to extra placené balíčky. Ivo Mašek : Trochu zaujatý, ale budiž. Každý má právo na svůj názor. Já bych přístupu k informacím nebránil. To už tu bylo a díky bohu to už není. Taky jsem si před rokem 1989 užil při problémech s dálkovým příjmem západoněmecké televize. A kupodivu jsem přijímal i ústřední program sovětské televize z vysílače v kasárnách v Bohosudově. A ani to se mnou nehnulo. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 16. prosince 2011 Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Ale já se nebráním zpravodajským kanálům, ale chci to mít vyvážené. A ne sem hodit hned několik ruských programů. (Možná by také bodla televize KLDR) Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Citace dnešního tisku:"Kreml kondoloval Severokorejcům,k úmrtí Havla se nevyjádřil" Snad už někteří chápou,proč tady rusáky nechci ani za nic... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Ti chytří, vzdělaní a zajímající se o historii té naší půdy a Evropy vůkol ano. Bohužel, je nás málo. valná většina čechů dává před knihami, kde píší naši historici, přednost Blesku a podobným mediím, kde se nevyžaduje zapojit kůru mozkovou, kde se nevyžaduje přemýšlet, naopak, kde se vyžaduje nemyslet, kde se vyžaduje jednoduchost. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Za totality jsem přijímal informace z obou stran a porovnával. A to i když příjem z druhé strany zde nebyl žádoucí. Proto chci mít nefiltrovaný, přesněji řečeno neomezovaný přístup k informacím. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 HaWe.: s tebou asi není o čem diskutovat,když si bral vážně za totality informace (nefiltrované)z Ruska.Nejsi ty členem Mladých komunistů? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Za totality jsem přijímal informace z obou stran a porovnával. A co jsi prosím tě porovnával. já měl oči otevřené a ten marasmus, přetvářky, dvojí život /jiný na veřejnosti a jiný doma), tmu, šedivá zabordelená města, prázdné háky v řeznictví, fronty i na h**zlpapír, atd., atd. viděl na vlastní oči. ...... a pak jsem jen žasl, jak lidé nevěří svým očím, ale věří těm blábolům v Rudém právu (že by to porovnávání?). Jinými slovy: lidé viděli bílou zeď, ale přesto věřili Rudému Právu, že ta zeď je černá. V Rusku to tak funguje dodnes, a jejich media jsou vnitřně stejná, jako za Brežněvovy éry. Tuhle propagandu a ideologii, vymývající lidské mozky, tu fakt nechci. Upraveno 20. prosince 2011 uživatelem Návštěvník Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Citace dnešního tisku:"Kreml kondoloval Severokorejcům,k úmrtí Havla se nevyjádřil"Snad už někteří chápou,proč tady rusáky nechci ani za nic... Když členové OF a VPN seděli Husákovi na pohřbu, tak to nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Já bych řek, že ne všichni, respektivě z české scény snad nikdo: Dne 18. listopadu 1991 pak Gustáv Husák, jako soukromá, polozapomenutá osoba, zemřel. Jeho pohřbu se zúčastnil i tehdejší předseda slovenské vlády Ján Čarnogurský, což vyvolalo kritiku především v českých zemích, kde to bylo vnímáno jako gesto úcty k Husákovým nacionálním postojům. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 20. prosince 2011 Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Zajímavé, jak jsou někteří netolerantní k jiným názorům. Znovu připomínám, že nechci, aby mi někdo omezoval přístup k informací jakékoliv strany. Ale jsem zvyklý si informace přebírat sám. To nemá s postojem k politice a společnosti nic společného. Číst či sledovat jiná média neznamená, že se ztotožňuji s jejich názorem !!! Pokud vím ,tak i ve Svobodné Evropě bedlivě sledovali komunistická media včetně Rudého práva. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.