Posted December 9, 201113 yr Před chvílí jsem zapnul STB,automaticky proběhl channel upgrade a najednou z pozice 102 zmizelo SPEKTRUM HD a nasunulo se tam DISCOVERY HD. Nevíte o tom někdo něco? Díky Petr ...už je to odstraněno!!! Edited December 9, 201113 yr by Petr Dostál
December 9, 201113 yr Já mám Spektrum HD pořád stejně. Edit: tak nemám, po přepnutí mi taky už zmizel Edited December 9, 201113 yr by Guest Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
December 9, 201113 yr Potvrzuju stejny problem na Kaonu, ale uz se to resi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 9, 201113 yr Tak uz by to melo byt OK, staci prepnout na Discovery a Spektrum HD by melo naskocit zpet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 9, 201113 yr tak na pul některé jdou volně ))) některé se sekají třeba mtv dance...........................
December 10, 201113 yr 2 Jardos: Pokud se tady hovořilo o Spektrum HD , co s tím má společného MTV Dance? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha