Posted January 21, 20205 yr Dobrý den, je možné navrátit settopbox zpět UPC a neplatit onech 50 kč za pronájem. Koupili jsme si novou televizi, která má již vše zabudované v sobě. Se smlouvou bych chtěl dále pokračovat.
January 21, 20205 yr Jestli chcete přijímat DVB-C vysílání v TV, potřebujete ještě CA modul. https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/televize/CA-Modul/ - - - - Praha
January 21, 20205 yr Setobox musíš vrátit včetně karty, stejně by ti byla k ničemu, protože je s boxem spárovaná a v jiném zařízení nebude fungovat. Televizor vše v sobě nemá, potřebuješ ještě zmíněný CA modul s dekódovací kartou, ten UPC pronajímá za 70 Kč měsíčně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 23, 20205 yr Nedávno asi před týdnem jsem objednával pro souseda kab. televizi. Výslovně při tel. objednávce mi bylo sděleno, že už CA Moduly už neposkytují... musel jsem si ho "vyhádat" s tím že mi ho poskytnou jakoby z milosrdenství... Honza
January 23, 20205 yr Jestli to bylo do prodeje, pak ano. Jestli do pronájmu, tak to pak nechápu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx