Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
:D No já ho tipuji spíš na mladší ročník,trochu arogantní co nevidí dál než na špičku svého nosu a co on nezkusil a nezažil,tak neexistuje a je vždy horší,asi tak-jo a měl by si najít babu.Ale třeba se pletu a je to jak říkáš a možná je i taky úplně fajn a v pohodě.. :D
Odesláno
:D Vetko je mozne a nakoniec zistime,ze to je zenska :D
Odesláno

Zdejší fórum se dělí pouze na vesměs spokojené uživatele kabelové televize a pak na zamindrákované chudáky, kteří místo aby svůj problém řešili s poskytovatelem služby nebo rovnou odchodem k poskytovateli jinému, tak tady blábolí něco o kreténech, šmejdech, nezřídka zlodějích apod., byť UPC je to srdečně u zadku, protože tyto žvásty nemají žádnou váhu a hlavně nikdo z UPC ani příp. problémy na základě těchto přitroublých keců řešit nebude, což by si dotyční pisálkové měli rychle uvědomit a bez ohledu na to, jestli mají nebo nemají jakousi babu nebo koho :lol:

Odesláno

No kdyby jsem tu nebyl já a mě pár podobně zamindrákovaných chudáků /doufám že mě k nim řadíš/,tak si to představ--celé fórum ze 100% pravých a nefalšovaných Elnců!!O čem by jste si psali???Když by jste vše věděli a měli stejné zkušenosti a samozřejmě ty nejlepší!!!

Jo a baba-to je jako žena,holka-sex,pohoda,chvíle odreagování nebo hádání atd....,ale jestli jsi na chlapy,tak si najdi ogara. :D

Odesláno

takovej offtopic :roll:

Jo a baba-to je jako žena,holka-sex,pohoda,chvíle odreagování nebo hádání atd....,ale jestli jsi na chlapy,tak si najdi ogara. :D

baba, to jako čas, nervy a peníze :thumbdown:

btw podle čeho se dá poznat, jestli je někdo s babou nebo bez? :shock:

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

To pozná jenom son, kterému zjevně hučí v klacku a podle toho pak jeho příspěvky i vypadají (neboli hormonálně nevybouřený) :lol:

Odesláno

baba, to jako čas, nervy a peníze

Však jsi si odpověděl,kdyby měl ženskou,tak by neměl čas,nervy a peníze a nepsal by tu v tak hojném a hádavém duchu ty svoje moudra.

Přispíval tady podobný mudrlant-nick YABAKA-vůbec bych se nedivil,kdyby Elnc a Yabaka byli jeden a též.

Odesláno

A copak? On tě taky vyfakoval někdo jiný a teď ve svém stihomamu vidíš stále stejného člověka za vším? Asi bys měl jít na výlet spolu s ritchim, oba to potřebujete jako sůl :D :D :D

Odesláno

Skusim relativne slusne parafrazovat jednu zaujimavu knihu od ceskeho autora Xaviera Crementa,"Dost bylo magoru a Elnca" :D

Odesláno

Až na to, že to byl americký autor. No aspoň je vidět, jakou "inteligencí" oplýváš :lol:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague