January 20, 200619 yr Dokud je to v norme, nebudou se o to nejak zajimat. Pokud budes mocnej napadnej, mohly by byt s tim problemy. Kdyz si koupis vice IP adres, nic tim nezkazis. Reknes kdyztak, ze sis to koupil pro sve potreby
January 25, 200619 yr Mimochodem, podle letmeho pohledu do obchodnich podminek DSL provideru je zakaz sdileni pripojeni vice domacnostmi specialitou Karnevalniku, nikdo jiny si to tam dat nedovolil. Inu zkouseji co hlupak zakaznik snese...
January 30, 200619 yr Mám doma tři počítače a přes router bych je chtěl, v rámci sítě LAN všechny připojit na net. Tohle snad legální je, nebo ne?
January 30, 200619 yr Už se to tu řešilo. Je to v rozporu se všeobecnými podmínkami Karnevalu. já se ptal na připojení dvou PC a operátorka mi řekla můžete použít router&switch a že si potom od nich ani nemusím kupovat další IP
January 31, 200619 yr Mám doma tři počítače a přes router bych je chtěl, v rámci sítě LAN všechny připojit na net. Tohle snad legální je, nebo ne? V ramci jedne domacnosti (bytu) to legalni je. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 31, 200619 yr Je to jako by sis koupil dve licence napriklad. NODu 32 (vzdycky to vyjde levneji), ale pouzivat je muzes jen na svych pocitacich. Rozdil je v tom, ze Karnevalu nevadiani sdileni 250ky - tedy sluzby s jednou IP...
February 12, 200619 yr jistě že se to dá zjistit přes MAC ale kdo by to hledal kdyz na sebe neupozorníš?!
February 12, 200619 yr No to je asi to hlavní, pokud na sebe neupozorníš, nejsi samozřejmě tak nápadny a nikdo nemá důvod tě hledat.
February 28, 200619 yr Myslím že by byl problém, kdyby neměl karneval FUP. protože máš koupeny určitý objem dat, tak jim je jedno jak to vyčerpaš. Mam kamoše v paneláku a maj koupenej T4000, a k tomu 8 IP adres a karnevalu je to fuk. Tim že je možne dokoupit dnes už možna asi 40 IP, tak to vlastně tiše podporujou.