October 15, 201114 yr Chci se zeptat. Mám od UPC internet 60 Mb/s a modem CISCO EPC3212. Tento modem mám zapojenej do routeru TP-LINK TL-WR743ND a rychlost je maximálně 6 Mb/s. Čím toto může být ? Když sem volal na linku UPC, řekli mi, že vidé ztrátavost na modemu, ale když jej zapojím na přímo do PC, mám kolem +/- 50 Mb/s.
October 15, 201114 yr A to zousis pres LAN, nebo pres WIFI ? Zkus resetovat router. Jinak ja mam take tento router a slape vpohode. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
October 15, 201114 yr pokud máš mít 60 Mb/s a rychlost při zapojení přímo do kompu kolísá kolem 50 Mb/s, nějaká ztrátovost tam evidentně je... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
October 15, 201114 yr A reset routeru nepomohl ? Mozna v nem mas neco spatne nastaveno. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
October 15, 201114 yr Na modemu i routeru sem prováděl restart nejméně 20x a stejné pořád. V nastavení routeru ? A co by tak mohlo být špatně ? Je to továrně nastavené. Dělá mi to jak na tom TP-LINKU tak na Sweexu.
October 15, 201114 yr Zkusil bych tam nahrat novejsi firmware, ja tam mam sice ten stejny co ty a jede vpohode, ale radeji ho zkus: http://www.tp-link.com/en/support/downl ... TL-WR743ND Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
October 15, 201114 yr Zkusil jsem, nepomohlo. No uvidíme, co mi s tím technik udělá v úterý. Jestli začne zase pohádku o koncovkách nebo koaxiálním kabelu tak ať si mě nepřeje.
October 16, 201114 yr PROBLÉM JE VYŘEŠEN ! Pohrál sem si s tím a napadlo mě odpojit účastnickou zásuvku a přívod kabelovky zapojit přímo do modemu. Paráda ! Rychlost dokonce více než 60 Mb/s. Takže všem se stejným problém radím toto udělat a zavolat technika na odbornou výměnu účastnické zásuvky UPC.