Odesláno 9. října 2011 13 let Hlavní "lákadlo" ..Terapie To snad není možno brát vážně. Pod televizní stanicí HBO si představuji pořádné filmy, a ne po celý víkend převažující komedie nebo romantika. Nějaký sci-fi nebo akční film jsem prostě za celý víkend neviděl. PS: Viděl jsme jen upoutávku na film "Predátoři" někdy na konci měsíce ( ale ten jsme stejně už viděl v kině). 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 9. října 2011 13 let To není můj výmysl. Já nejstem zaměstnanec HBO, natož pak jejich marketingu. Podívejte se sami sem: HBO zdarma a pro všechny
Odesláno 9. října 2011 13 let Jedine, co ma pocas tych troch dni na vsetkych HBO zaujalo bola adaptacia trilogie Millenium Stiega Larssona (vsetky tri filmy boli myslim v piatok v noci). Naozaj dobre krimi, trosku odlisne od americkeho "mainstreamu".
Odesláno 10. října 2011 13 let HBO?Zbytocny luxus.Najnovsie filmy stiahnem z netu a tym je hadam vsetko povedane.
Odesláno 10. října 2011 13 let Ano všechno se postahuje a pak se divíme, že na HBO dávají z našeho pohledu staré filmy. A také se pak divíme, že velká studia již neprodukují, nesponzorují atd. alternativní snímky a podobně, že se točí jen to samé dokola, pomocí stejné kuchařky a vyjde z toho víceméně ta samá věc. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. října 2011 13 let To není můj výmysl. Já nejstem zaměstnanec HBO, natož pak jejich marketingu. Podívejte se sami sem: HBO zdarma a pro všechny Mě se první díl Terapie zalíbil. Musím uznat, že něco má do sebe.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.